SONY XPERIA 5 – CEA MAI PLĂCUTĂ SURPRIZĂ

Sony Xperia 5 este cea mai plăcută surpriză de anul acesta. Dacă ești în căutarea unei perechi de căști foarte bune. Dă-mi voie să îți explic.

Ca și poziționare în seria de telefoane de la Sony de anul acesta, Xperia 5 este aproape de top, însă pe locul doi sub Xperia 1. Este mai mic ca Xperia 1 la doar 6.1 inci și are o rezoluție a ecranului de FullHD+ în loc de 4K. Bine, pentru asta i-aș da un punct în plus pentru că nu consumă atâta baterie. În rest este la fel ca flagship-ul producătorului. Are printre cele mai bune ecrane OLED de pe piață, sunet stereo de calitate, performanță de top cu un Snapdragon 855, 6 GB memorie RAM și o baterie demnă de toată ziua. Sau aproape toată ziua dacă ești un utilizator intensiv de aplicații de chat sau video.

Camerele foto sunt aceleași ca pe Xperia 1, toate de 12 Megapixeli cu aceleași culori și calitate a imaginii, dar una de tip ultra-wide (ca să încapă toți prietenii sau toată clădirea fotografiată în imagine) una normală și una cu zoom 2X optic. Și poți comuta de pe una pe cealaltă în timpul filmării fără nici un fel de pierdere de calitate sau schimbare de culoare. (Așa cum se întâmplă la toate celelalte telefoane care folosesc senzori diferiți pentru toate cele trei camere foto.)

Acum, nu este ieftin, 3500 de lei nu e un preț mic pentru un telefon și concurează cu Galaxy S10+ la acești bani. Merită însă banii tăi dacă îl găsești cu oferta specială cu care ne-a obișnuit Sony de ceva vreme, adică vine la pachet cu căștile WF-1000XM3, cele testate de George acum ceva vreme. Doar căștile sunt 1150 de lei vândute separat. De aceea spun că este cea mai plăcută surpriză. PS: Până acum l-am văzut doar pe eMAG la acest preț cu tot cu căștile de care menționam.

Dar mai bine arunci o privire la review-ul de mai jos și decizi după aceea dacă merită sau nu banii tăi.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.