Categorii: Auto, Editorial

Soferul meu, Gigi Becali

Ai grijă ce îţi doreşti, pentru că s-ar putea să ţi se întâmple

Aşa spune vorba. Dar ce faci când chiar ţi se întâmplă şi te trezeşti pasager pe locul VIP-ului într-un Maybach condus pe contrasens de Gigi Becali cu peste 200 km/h sau în maşina de serviciu a şefului de la Transporturi condusă de însuşi demnitarul, de acum fost ministru, Ludovic Orban.

Să începem cu Gigi Becali. Din punct de vedere profesional am fost binecuvântat pe parcursul anilor cu încrederea şi accesul în preajma acestui personaj în suficient de multe situaţii ca să pot spune cu mâna pe inimă că este cu adevărat excentric. Indiferent ce părere aş avea sau aţi avea despre el, omul face audienţă. Sinceritatea şi naturaleţea lui frizează normalitatea, iar asta place românilor. Combinăm aceste atuuri cu banii mulţi şi dărnicia ca să ne dăm seama că Gigi este unic, iar pentru un reporter o mină de aur. Simplul fapt că apare, că deschide gura, că se mişcă în stilul lui caracteristic îţi poate face ştirea.

Nu m-am împăcat însă niciodată cu stilul lui de şofat. Am încercat de câteva ori să îl urmăresc spre locul unde urma să filmăm în maşina de serviciu. Şoferii noştri, altfel bine pregătiţi, renunţă repede să se ţină după el. E imposibil să stai în spatele Maybach-ului condus cu 120 la oră în oraş şi 220 pe oră în afara lui. Nu doar viteza este problema. mai mult pe promotor.ro