Soferul meu, Gigi Becali

Ai grijă ce îţi doreşti, pentru că s-ar putea să ţi se întâmple

Aşa spune vorba. Dar ce faci când chiar ţi se întâmplă şi te trezeşti pasager pe locul VIP-ului într-un Maybach condus pe contrasens de Gigi Becali cu peste 200 km/h sau în maşina de serviciu a şefului de la Transporturi condusă de însuşi demnitarul, de acum fost ministru, Ludovic Orban.

Să începem cu Gigi Becali. Din punct de vedere profesional am fost binecuvântat pe parcursul anilor cu încrederea şi accesul în preajma acestui personaj în suficient de multe situaţii ca să pot spune cu mâna pe inimă că este cu adevărat excentric. Indiferent ce părere aş avea sau aţi avea despre el, omul face audienţă. Sinceritatea şi naturaleţea lui frizează normalitatea, iar asta place românilor. Combinăm aceste atuuri cu banii mulţi şi dărnicia ca să ne dăm seama că Gigi este unic, iar pentru un reporter o mină de aur. Simplul fapt că apare, că deschide gura, că se mişcă în stilul lui caracteristic îţi poate face ştirea.

Nu m-am împăcat însă niciodată cu stilul lui de şofat. Am încercat de câteva ori să îl urmăresc spre locul unde urma să filmăm în maşina de serviciu. Şoferii noştri, altfel bine pregătiţi, renunţă repede să se ţină după el. E imposibil să stai în spatele Maybach-ului condus cu 120 la oră în oraş şi 220 pe oră în afara lui. Nu doar viteza este problema. mai mult pe promotor.ro

Ultimele articole

Articole recomandate

12 Comments

 1. ProTV a fost si este televiziunea care a facut un cult pentru personaje grotesti. Ea este cea care l-a creat pe becali. In goana dupa audiente reporterii ProTV calca pe cadavre, iar apetenta pentru socant, sange, tragedii etc este uriasa. Uitandu-te la stirile acestui post constati ca nu exista nicio stire de interes national ci numai crime, violuri, imagini greu de privit pentru oricine etc.
  Ma uit la transmisiile in care se descriu cu lux de amanunte tot felul de monstruozitati si schimb imediat postul.
  Tu esti ferit de regula de astfel de transmisii, dar voi reporterii, in general chiar nu aveti un cuvant de spus in politica postului? Acceptati aceasta cadere in grotesc de dragul audientei?
  Ai intrat pe http://www.stirileprotv.ro sa vezi ce mizerii sunt pe acel site?

 2. George, nu crezi ca este destul „becali” pe la tv, prin presa scrisa? trebuia pus si aici ?
  De ceva vreme traim o becalizare a romaniei peste tot vedem stiri despre acest personaj.

 3. „Sinceritatea” ?
  ))))))))))
  Nu confunda sinceritatea cu lipsa complexelor in a spune orice minciuna sau tampenie.
  Descrii foarte aproape de admiratie un incult care conduce cel putin ilegal si mai si evita pedepsele legii.
  Pai asemenea persoane ar trebui sa stea dupa gratii, nu ?

 4. Nu cred că o persoană cultă şi educată cum este George Buhnici poate admira o persoană precum Gigi Becali. Cred că George a spus altceva, respectiv că Gigi Becali este o mină de aur pentru ziarişti (şi este normal ca ei să caute aşa ceva), de asemenea, că Gigi Becali are un stil original (ceea ce este foarte adevărat din punctul meu de vedere). Totodată, este la fel de adevărat că Gigi Becali (din motive de el ştiute), dă dovadă de generozitate în multe împrejurări (lucru pe care mulţi alţii care au bani nu îl fac). Numai bine!

 5. Generozitate televizata a unui personaj implicat politic, vrei sa spui.
  Cred ca originalitatea ( desi eu nu o vad deloc )si mina de aur pt jurnalisti ar trebui sa treaca pe planul doi, in urma ilegalitatilor comise de el.
  Pai ce facem ? Transformam stilul de condus al lui Becali in subiectul principal si uitam ilegalitatile ?
  Despre asa ceva, cand vedem un articol ?
  PS: Nu stiu cat de normal este ca Gigi Becali sa fie o mina de aur pt o media care se pretinde de calitate .

 6. toti il putem judeca pe becali cat vrem insa nu ne judecam niciodata pe noi insine. Ura pe care i-o poarta unii, fara motiv, omului Becali poate porni dintr-o invidie prosteasca.
  Puneti-va pentru 5 minute in locul lui si ganditi-va cate lucruri gresite a-ti face deci rog intelege.
  Eu nu sunt aparatorul lui si nici nu-l am ca model de viata insa ceea ce imi place la el este carisma. Cred ca Becali poate sta de vorba si cu un cersator si cu un om mult mai realizat decat el si o face intr-un mod aparte, cu haz, cu tupeu si cu dominatie uneori. Un profesor de-al meu din gimnaziu imi spunea: „Degeaba stii sa faci o mie de lucruri daca nu stiu ceilati ca tu te pricepi macar la unu”
  Numai bine, George, mult respect.

 7. @Dedu: nu, nu trebuie ca media sa se comporte ca si cum nu ar exista, insa se exagereaza prea mult si kiar nu cred ca sunt asa de importante excentricitatile sau tampeniile pe care el face/zice.
  E vorba de Agenda Setting, adica prioritatizarea corecta sau nu a subiectelor de discutie in societate de catre media.
  Aici exista o manipulare FOARTE puternica de care 99 % din oameni nu isi dau seama.
  Exista literatura de specialitate pe acest subiect.
  Despre asta e discutam eu de fapt, nu despre Jiji.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.