SMURD vs. Taxi – Nissan vs. Ford

Ce se întâmplă dacă încrucişezi o ambulanţă SMURD cu un Taxi de la Cristaxi?

SMURD-ul era de vină că nu pornise girofarul. Vă daţi seama că taximetristul înnebunise… Cum îi mai ia el pielea statului? Măcar dacă era un fraier pe care să îl jumulească…

Ultimele articole

Articole recomandate

5 Comments

  1. Adevarul ii ca si astia de la smurd si ambulanta……se baga ca prosti in depasirii eu inteleg ca mor oameni si trebe ajuns la timp da nici sa mai iei pe alti dupa tine la spital……am fost martor la o gramada de faze cand trecea pe la botu TIR-ului pur si simplu la centimetru si nu o data……..sau o scos masini de pe drum nu ca ar fi vrut soferul masini ca cica trebuie tras pe dreapta cand are girofarul pornit……saracu om pe langa drum era sant de juma de metru si porcu ala cu smurdu tot so bagat si omu ala avea un copil mic la bord…….

  2. Bah, da’ numai banateni pe blogul asta! Voi sunteti o specie mai aparte, scrieti cum vorbiti.
    Inteleg sa vorbesti cu „ii fain” sau „o scos mingea din poarta” sau „s-o bagat”, dar sa si scrieti in halul asta? Mi-e sila! La scoala cu voi!

  3. George, ai o anume frustrare? Are legatura cu banatenii? As fi mai mult decat dornic sa dau noi dimensiuni ale profunzimii sentimentului tau de inferioritate. Am lasat si adresa de mail, pentru future consideration.
    Analfabetul este analfabet, indiferent de apartenenta etnica. Nu il discrimina, pozitiv sau negativ. Inflamezi bizoni ca mine, cu simtiri sensibile intru apartenenta de neam. Daca doresti, faci un blog in care sa se specifice din „headerul locului” ca banatenii nu sunt bine-veniti. Putem accepta asa ceva.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.