(P) Slăbește în 2015 cu gadgeturi noi

5ccacd00-1ae8-4a14-b670-6abcb8e9b2ec
sursa:allisonpataki.com

Știu că la începutul acestui an ți-ai propus câteva lucruri, să zâmbești mai mult, să muncești mai mult, să te vezi mai des cu prietenii care contează și să îți suni mai des părinții. Una dintre rezoluțiile tale pentru acest an este să dai jos burta. Și de fapt doar asta vrei cu adevărat din toate cele de mai sus. Ai citit undeva niște articole motivaționale cum că, dacă tu te simți bine în pielea ta, atunci viața va fi perfectă. Așa este, chiar așa este. Și eu sunt de acord cu tine, am citit aceleași articole.

Lăsând gluma la o parte, scopul tău în 2015 este să mai dai jos câteva kilograme, vreo 10 de preferat și pentru asta ai nevoie de o metodă, de un sistem.

Aici îți pot veni în ajutor două dispozitive

, un ceas inteligent și o cameră video de acțiune. Primul este pentru chestii mai serioase cum este afișarea timpului petrecut pe bicicletă și al doilea pentru distracție în timp ce faci mișcare. Când am spus bicicletă m-am referit la aia cu roți de cauciuc pe care ai voie să o cari doar după ora 20 în metrou.

1000052534_ZEWATCH_2_GR-1

Pune ceasul la mână, configurează aplicația pe Android sau iOS, sincronizează-l prin Bluetooth și treci la treabă. Ceasul MyKronoz ZeWatch 2 îți poate monitoriza atât somnul, număra pașii, calcula caloriile consumate și îți poate aduce aminte și când ai uitat să îți iei pastilele ori să bei apă. Ba chiar în timpul exercițiului îți arată cine te sună și funcționează și ca handsfree ca tu să ții mâinile pe ghidon în continuare. Ceasul este 399 Lei sau 15 puncte bonus și 239 Lei.

res_dd7231d6033bda94e9f477b352795baa-2

Camera video Oregon ATC Chameleon este gândită ca un accesoriu mai ieftin pentru bicicleta ta dar la fel de valoros. Are doi senzori 720p, unul orientat spre față și unul spre… spate. O poți pune pe cască, pe mașină, pe placă, pe bicicletă. Imaginile se pot combina în câteva moduri interesante din softul disponibil pentru PC. Dacă mergi cu bicicleta prin oraș poate e o idee bună să o ții pornită tot timpul. Nu îți doresc să ai nevoie de dovada video pentru un accident dar… optimismul nu e suficient. Unde mai pui că turele tale vor deveni și mai motivante. Clipurile rezultate vor cu siguranță apreciate cu likes de prieteni iar tu vei slăbi în goana după aprecierea lor. Camera costă 449 Lei în mod normal dar o poți lua cu 15 puncte bonus și 224 Lei în promoția de la OMV. Și nu e singurul gadget disponibil. Lista completă este aici.

Ultimele articole

Articole recomandate

6 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.