Sfaturi de schimb Peugeot vs. Chrysler

Va salut!Doresc sa imi schimb peugeot 407 sw 2.0 hdi 16 valve an 2005 cu un
chrysler grand voyager 2.5 motorina an 2002 si doresc sa stiu daca se
merita aceasta schimbare…calitatea motorului, piese si service pt masinile
americane.Multumesc si o zi buna!

Deşi arată bine Voyager, are câteva mari dezavantaje la acest schimb. E cu trei ani mai vechi şi dacă sunt făcuţi la noi, nu e de bine. Motorul e mai mare, implicit mai costisitor la întreţinere, consum, reparaţii, impozit. Piesele nu mai sunt imposibil de procurat, însă vor veni de obicei de la distanţe mari. Aş rămâne cu Peugeot pentru motorul bun şi anii relativ puţini. Spaţiul interior este şi el excelent. O maşină de ţinut încă un an sau doi.

Cât despre Voyager, maşină americană… mai gândeşte-te. Varianta europeană, după cunoştinţa mea se construia în Austria la Magna Steyr. Din 2008 nu se mai vinde aici şi se produce doar în China pentru piaţa de acolo.

Ultimele articole

Articole recomandate

3 Comments

  1. Buna ziua!In primul rand vreau sa va spun ca apreciez mult acest site si videoclipurile interesante despre masini.Vroiam sa ma lamuriti si pe mine despre marca Peugeot.As vrea sa achizitionez un 407 1.8 benzina din 2007 si vreau sa stiu daca consumul spus de producator 7L mixt este valabil cu conditia ca nu sunt din bucuresti(adica nu am trafic infernal)?Sunt probleme (are vreun viciu de fabrica?)gen injectoare, suspensia independenta?Sincer nu sunt familiarizat cu marca Peugeot si nu stiu daca sa am incredere si sa ma orientez sau sa revin la marca consacrata vw.Multumesc anticipat

  2. Diferenta e simtitoare. Chryslerul Grand Voyager este mai frumos, ai alta pozitie la volan, mai mult spatiu, mai eleganta ( e considerata van/limuzina pt costum) si atat de rara ca te intreaba unii cand a aparut masina ca nu au mai vazut-o. Varianta cu dotari te face sa te simti boier. Eu sunt foarte multumit de ea. E scumpa la intretinere daca o duci la reprezentanta ca majoritatea masinilor. Nu gasesc inlocuitor pentru masina asta si e din 2003.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.