Categorie: General

VLOG Sfaturi de la tata pentru #casabuhnici + cadou de Ziua tatalui

“Dar de ce te grăbești, măi Dane? cu casa asta?”

Puțină lume știe că așa îmi spune tata. Mă cheamă și Daniel în buletin și așa m-au strigat ai mei până am intrat la liceu când… m-am răzvrătit puțin. De pe la 18 ani sunt de capul meu și îmi port de grijă prin lume dar exact am învățat o lecție despre independență. Oricât de departe aș pleca, sunt fiul tatălui meu. De exemplu, sunt cel puțin la fel de greu de adus seara în casă pentru că am mereu ceva de făcut, nu aud uneori decât ce mă interesează și mă pricep de minune să dau sfaturi pe care nu le aplic. Sfârșesc prin a-i da dreptate de cele mai multe ori, dovadă că tinerețea ne motivează uneori prea tare să reinventăm roata. Tata e un sfătos și cred că am șanse bune să îl moștenesc.

Nu e prima dată când îl provoc să blagoslovească. Azi l-am scos însă în față să îl auziți și să îl vedeți vorbind despre casă. Nu degeaba am făcut asta. Copilăria mea a fost marcată de decizia lui de a ne muta din oraș, la casă, într-un sat de pe lângă marele Brașov. Sună cunoscut scenariul? Exact în 1989 ne-am mutat la Vulcan într-o casă săsească de la 1874 pe care ai mei o îngrijesc cu sfințenie. Toți banii strânși în fiecare an se duceau fie pe schimbarea țiglelor care s-au mai spart, fațada care avea nevoie de tencuială nouă și altele. În fine, hai să îl auzim.

Surpriza de la final e un cadou de Ziua tatălui de la Gillette.
Dacă vrei să îi faci și tu o supriză plăcută tatălui tău, o idee de cadou poate fi chiar unul dintre pachetele speciale din seria “Ce e mai bun, pentru cel mai bun tată” de la Gillette. Sunt disponibile în magazine cu diverse oferte promoționale și conțin diferite aparate de ras Gillette alături de accesorii pentru bărbierit printre care geluri de ras, produse after shave sau rezerve.