Sfaturi de cumpărare 15

Buna,
As dori sa achizitionez o masina de la o firma din satu mare.
Masiniile din parc se pot vedea la autoparcrolcris.ro/index.html
Ce stiti despre acest parc sau ce stiu cititorii dumneavoastra despre acest
parc.
Va multumesc

Interesante preţurile dar nu bag mâna în foc pentru kilometraje. Au aşa un parfum neverosimil lângă preţurile acelea sub mobile.de. Iar Murano mi se pare exagerat de ieftin. Ceva nu e în regulă, chiar adus din State. Poate are cineva dintre voi informaţii mai bune.

Ultimele articole

Articole recomandate

6 Comments

 1. Ar fi bine sa nu cumperi din Satu Mare…sau Zalau. Cam toate sunt aranjate la kilometraj;)….nu toate…dar oricum, majoritatea. Sunt din zona si am o idee despre cum merg lucrurile pe acolo:D.

 2. preturile par bune acum depinde daca si masinile sunt la fel, Murano ala pare putin suspect la pretul ala avand in vedere ca unul nou e 50k, si ala e aprope nou la 13k km dar cine stie, poate mai tr si vama platita la el, oricum am mai vz unul pe autovit la 24k inmatriculat 20k km
  Daca vrei sa cumperi fi cu bagare de seama mergi cu masina in service-ul autorizat de producatorul masini si fa o inspectie a masinii/istoricul reviziilor etc, chiar daca o sa te coste ceva si ce cumperi
  Succes

 3. am vrut sa cumpar si eu de la acest parc o masina. am vb cu persoana am facut programare la reprezentanta am discutat cu persoana inainte era de acord cu totul cu test cu abosult totul i-am spus ca am facut programare si m-a facut sa bat 500km noapte pana in satu mare si cand am ajuns acolo ba ca nu are cauciucri de iarna ca tocmai ninsese i-am zis ca le cumpar eu apoi imi zice ca singura masina care nu iese din parcul ala e aceea masina ca garanteaza pentru ea si sa ii dau avans 10000 euro sa merg cu ea la reprezentanta si daca nu imi convine sa merg cu ea mai departe si sa ii dau diferenta de bani cand imi trimite actele.
  pai am zis care acte la care imi raspunde pai nu tiam zis ca nu am cetificatul de inamtriculare inca si vine in 2 3 zile… apoi zice aaa inseamna ca tie nu ti-am zis si asa am batut degeaba atata drum.
  fereste-te de masiniile din oradea zalau satu mare ca in proportie de 90% sunt facaturi eu am patit-o pe pielea mea.
  oricat de atractiva e oferta gandeste-te bine inainte

 4. am uitat sa precizez plus ca firma e inregistrata nu stiu cum in brasov cu sediul in satu mare. si masina care o vroiam sa o cumpar era cu numere de covasna cu 01 si masina mai noua si placutele erau date jos de pe masina cand m-am dus acolo atuncea le punea. riscam sa cumpar o masina furata sau mai stie eu ce.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.