Categorie: GADGET

SET-UP DE GAMING – Ep.2 – Monitorul – Samsung QLED CHG90DMU

Salutare și bine te-am găsit la cel de-al doilea episod al serialului sistemul de gaming @buhnici. Astăzi avem în ”vizor” monitorul de gaming! În cazul nostru un monitor de ”doar” 49 de inci cu o rezoluție apropiată de 2K dar cu o rată de refresh de 144 Hz. Perfect pentru gaming!

Bine, poți face cu el cam ce vrei tu, editare foto pentru că stă foarte bine și la capitolul culori, editare text pentru că poți aduna pe acest ecran câte pagini de internet vrei tu, ba poate chiar și editare video dacă mai cumperi unul și le pui unul peste celălalt. Sunt situații unde ai nevoie mai mult de înălțime decât de lățime.

Acest monitor are un singur scop, acela de a te scăpa de enervanta bandă neagră de pe mijloc, în momentul în care alături două monitoare FullHD. Da, rezoluția este destul de mică însă asta doar pentru că altfel ai avea nevoie de mai mult de o placă grafică pentru a o susține. Așa este gândit pentru un GTX 1080 care va face față cu brio.

Sigur, fiind un monitor de gaming ai și LED-uri pe partea din spate, și suport de căști pe picior și o flexibilitate mai mare atunci când îl așezi pe masă. Atenție, ai nevoie de un birou destul de lat ca să nu ajungi prea repede la doctor cu dureri de gât.

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Încă un lucru, am observat că unii se plâng că videoclipurile noastre se văd sacadat, mai ales de când am trecut la 4K 60fps. Ne pare rău, dar cel mai probabil este conexiunea de internet sau computerul de pe care vă uitați. Încercați să treceți clipul la 1080p 60fps și lăsați-mi un comentariu dacă se mai întâmplă acest lucru.