VIDEO – BMW 320d – a opta minune a lumii

Ai făcut vreodată o decizie în viață pe care o regreți de ani buni? Poți s-o uiți, căci te ajut eu să dobândești o mustrare permanentă: ia-ți Mercedes C-klasse sau Audi A4. Simple as that. Asta e o decizie pe care o s-o regreți cât pentru o garsonieră (căci de vorbim de bani frumoși), dacă nu te duci să vezi noul treiar. Dacă ești fanul celor două modele de mai sus urmează acest ghid:
a. Dacă ești fan Mercedes, cumpără BMW Seria 3 în echiparea Luxury.

b. Dacă ești fan Audi, fugi la bancă pentru un credit pe 30 de ani, ca să-ți cumperi BMW Seria 3 Modern.

Sport rămâne pentru les connaisseurs. Primul imbold e să te joci cu pixul pe căsuțele de 1 mm pătrat și să bifezi toate opțiunile. În bunul stil bavarez, vei fi furat cent cu cent de către omul de vânzări, dacă nu știi să negociezi la sânge. Dacă n-ai sânge de samsar sfatul meu este să rămâi doar cu clima și alte câteva dotări de care chiar o să ai nevoie. Cert e că cu cât ești mai atent la câți bani dai pe dotări, cu atât vei câștiga mai mult la revânzare.

Ce motor să alegi? 2,0 diesel. Mă rog, ăsta-i sfatul meu pentru nemții care vor noua Seria 3 (știm deja de ce). Cel mai bun raport putere/consum. Ai rezerve mai mari de energie încă de la turații mici și motorul nu se oprește din demarat nici după ce ai ajuns în a opta treaptă de viteză. Știm deja ce poate pe drumurile virajate, așa că propulsorul nu îți va strica distracția.

Dacă ești manager la început de carieră, scoateți Audi din cap. Dacă micul cabinet stomatologic a ajuns la break-even, renunță la Mercedes. Seria 3 e mașina pentru tine. Dacă nu ai bani sau nu ești hotărât, mai așteaptă trei ani ca s-o cumperi la jumătate din prețul plătit acum pentru un treiar nou-nouț, cu cheie roșie. Te vei alegi cu cea mai bună mașină aflată la vânzare în țara noastră (sperăm doar să nu aibă probleme de fiablitate, deși sunt slabe șanse).
Caz închis.

Ultimele articole

Articole recomandate

118 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.