Schimbarea la faţă

Îmi face o nespusă plăcere să vă prezint în premieră naţională faţa nouă a blogului www.buhnici.ro . Observaţi liniile clare, culorile calme, linia proaspătă şi prietenoasă. Acestea sunt însă doar mobila nouă din sufrageria unde vă invit la lectură. În plus, culorile alese economisesc energie și nu obosesc ochii.

Toate meritele sunt ale unui webdesigner pe care îl apreciez obiectiv şi subiectiv, mai ales astăzi, la superlativ. Şi cum aş putea să nu o fac, când este fratele meu Marian Buhnici.

Vă place sau nu? Aştept părerile voastre.

Ultimele articole

Articole recomandate

19 Comments

  1. Vlad, pentru caaaa (si-aici as fi putut sa te-njur), continutul trebuie sa stea in partea stanga. restul informatiilor aditionale, in partea dreapta. acum intelegi, „designere”? ;)

  2. Hai să nu ne aprindem româneşte. Site-ul arată aşadar mulţumitor pentru toată lumea. Vom mai face unele mici modificări de aspect, dar rămâne în principiu aşa. Important este să fie uşor de citit. Că de restul mă ocup eu.

  3. OMULE –ce sa zic…! daca un warrez il gaseshte acceptabil – inseamna ca este bun…o mica gluma cu iz de 01….binarul mamii ei de treaba romaneasca …intentionat bine facuta shi dospita n mintea unui vlajgan cetatzean planetar…cu mici tendintze ateiste …..–-doar cand vine seara …smylii –cum zicea o baba de la care inca …am obiceiul sa cumpar borsh ..din ushte.
    ps___baba era moldaviana…….precum –eu asta care tocmai a tastat

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.