Sărăcie mare la Ministerul Sănătăţii


Bannerul acela mare, pe care îl vedem de fiecare dată în spatele ministrului sănătăţii şi familiei, Eugen Nicolăescu, reprezintă instituţia mai bine decât aţi crede. Reflectă perfect sărăcia, cârpăceala şi românismul instituţiei. Priviţi mai de aproape.
Un băiat deştept dintr-o firmă privată care a luat un bănuţ de la minister a „pecit” lucrarea. În loc de Guvernul României, s-a oprit la Guvernul Român. Dacă o firmă privată nu ar fi „pus botu'”, la ministerul sănătăţii merge şi aşa. Ca de altfel prea multe lucruri din sistemul sanitar.

Ultimele articole

Articole recomandate

8 Comments

 1. exact, identic cu ce se intampla la ghiseele farmaciilor, caselor de sanatate… la galati pt o biata stampila pe un bilet de internare trebuie sa te inscrii pe lista la ora 5 dimineata, la ora 8.30 se incepe programul cu publicul si strigarea in acelasi timp.. daca in intervalul 5-8nu esti cand te striga , trece pe altul in locul tau .. si uite asa pensionarii, bolnavii si cei care nu au ce face acasa, sau incearca cel putin sa isi ajute copilul (familia) pt o internare in spital pierd cate 3 ore.. deci va dati seama ce e acolo ? si pt ce ? pt o biata stampila care se pune pe un bilet de trimitere in spital !! ma duc sa nu mor cu zile !! doar nu ma duc la spital sa ma distrez …
  mai nou am aflat ca daca se doreste reteta compensata de la medicul de familie , trebuie sa mergi la CAS sa iei o stampila si dupa aceea te duci la farmacie sa iti ridici reteta de medicamente… deci mor cu zile la rand, apoi daca ai noroc si nu s-a terminat fondul la farmacie , poate , mai traiesti..
  si trebuie sa ne gandim ca sunt unii oameni care poate merg luna de luna.. si stau luna de luna la cozi interminabile .. .
  Oamenilor unde merge tara asta ? La nebuni ? In loc sa ne descurcam de cozi, si hartii, ne ingropam in ele , ne zidim in ele ?!?!?!

 2. george, daca zici ca esti ziarist cu abilitati in a descurca ite incilcite si a limpezi ape tulburi …
  zi-ne si noua ce legatura este intre ministrul fonfait (printre altele) si raed arafat (si el cica tot printre altele), cum se face ca smurd-ul calca in picioare de ceva timp serviciile de ambulanta clasice mai prin toata tara (iar inainte de fonfi de-abia supravietuia pe ici-pe colo, pe la mures si cam atit), cam ce smenuri se fac si se desfac la ministerul nesanatatii nationale a.i. spuza sa fie pe turta smurdului, tot (si datorita lui) printre altele.

  tema grea? poate nu, daca te bagi printre palmasii de la salvare si ciulesti urechea.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.