Samsung QLED 8K – Primul Review

Acesta este primul televizor 8K ce intră la noi în studio. Pardon, în redacție. Era atât de mare încăt nu am mai riscat să îl urcăm încă un etaj și am construit unu mini studio doar pentru el. Este atât de mare încât și Marian Andrei trebuie să mai crească vreo 4 centimetri ca să îl ajungă din urmă.

La un astfel de televizor sigur vei avea nevoie de o echipă de instalare, nu îți recomand să îl scoți singur din cutie, mai ales că are în jur de 30 de kilograme. Apropo, vei avea nevoie și de un perete solid pe care să îl pui ca să te bucuri de toți cei 189 de centimetri.

Eu cred că totuși ai intrat aici pe blog să afli ce e cu acest televizor. ”Cifre, George, vrem cifre!”. Bine, fie. 189 de centimetri în diagonală, rezoluție 8K, adică 33.17 Megapixeli și cel mai bun panou de tip QLED pe care l-am văzut vreodată. Atenție, QLED nu OLED. Samsung nu face televizoare OLED ci QLED.

Apropo, nu uita să te înscrii la GIVEAWAY-ul de 800.000 de abonați, aici: GIVEAWAY 800.00 ABONAȚI. Asta dacă vrei un Samsung Galaxy S10 nou nouț.

Ultimele articole

Articole recomandate

2 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.