SAMSUNG GALAXY TAB S6 – TABLETELE CU ANDROID AU UN VIITOR

Dacă continuă pe acest principiu, da, au un viitor. Samsung este unul dintre puținii producători care mai insistă pe tablete la acest moment cu galaxy Tab S6, alături de Apple și mai nou și Microsot. Adevărul este că doar pe segmentul de high-end mai au vreo șansă. Acolo unde îți permiți să pui un display foarte bun, un procesor mai mult decât decent, o baterie mare și un sunet de zile mari. Galaxy tab S6 excelează la toate capitolele menționate mai sus, dar are și câteva neajunsuri.

Din punct de vedere performanță, e de top, la nivelul unui Galaxy S10. Procesor de ultimă generație, 6 GB RAM, 128 GB stocare și un modem LTE la fel de rapid ca pe telefon. Da, merg și apelurile pe ea, la fel ca pe un telefon. În fond, asta recomandă și Samsung, să mai lași telefonul din mână… și să iei tableta.

Filmele se văd excepțional pe ecranul de 10.5 inci SuperAMOLED cu o super rezoluție, iar sunetul.. sunetul este cel mai bun de pe o tabletă de până acum. Chiar și funcțioa Dolby Atmos reușește să facă o diferență pentru că avem nu mai puțin de patru difuzoare pe lateralele mici. Superb!

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.