Categorie: GADGET

Samsung Galaxy Tab S4 – Hmm, tabletă, de ce? [UNBOXING & REVIEW]

Nu am mai testat de mult tablete, poate pentru că și interesul meu și al tău, și al întregii populații pentru aceste dispozitive a scăzut dramatic. Dacă acum cinci ani tabletele erau printre cele mai vândute gadget-uri, acum le iei de nevoie. Pentru cei mici sunt o alegere bună, și chiar și pentru părinții tăi. Ecranul mai mare ajută.

Pentru noi însă, cei la o vârstă medie de 30 de ani, ne este mai ușor să avem un telefon de 6 inci în buzunar de pe care să facem absolut orice. Chiar să ne uităm și la filme atunci când suntem prea departe de telecomanda de la televizor. Îți recomand însă, dacă urmărești video mai mult de 5 minute, să treci pe TV. Pe lângă faptul că experiența este mult mai bună, nu îți mai obosesc ochii așa repede.

Revenind la tableta care a ajuns la noi la review, este pentru o categorie aparte de oameni. Pentru cei care își permit în primul rând și care își doresc cel mai bun ecran, procesor, stocare și conectivitate pe Android. Poate chiar și ceva în plus cum este S-Pen-ul acesteia.

La performanțe nu lasă de dorit, echipare de smartphone de top (pentru anul trecut), cu Snapdragon 835, 4 GB RAM foarte rapizi, și un procesor grafice care rulează și cele mai noi jocuri așa cum trebuie.

Ecranul este spectaculos, atât la culori cât și la rezoluție, iar din punct de vedere conectivitate ai de toate. WiFi, Bluetooth 5.0, LTE. Ba chiar și două camere foarte bune, comparabile cu cele de pe un Galaxy S7, și care filmează chiar 4K cu stabilizare. Bravo! Nici pe laptop-uri nu găsești așa ceva.

Bun, și atunci ce mă atrage atât de mult la acest Samsung Galaxy Tab 4 de am decis să îi fac un review? Samsung DEX! Suportă interfața de desktop pe tot ecranul fără să mai fie nevoie să o conectezi la nimic. O poți folos așa cum este, cu aplicațiile în ferestre, și astfel punctezi la capitlul productivitate. Da, cu un mouse și o tastatură pe Bluetooth!