Categorie: GADGET

Samsung Galaxy SIII o să semene cu tableta Note și o să aibă ecran 3D. Pariez!

Samsung a dat publicității un clip video care să ațâțe imaginația fanilor. Adică și mie. Nu obișnuiesc să mă lansez în speculații, dar cum sunt utilizator (satisfăcut) de Samsung Galaxy SII, visez cu ochii deschiși la un upgrade.

Și acum teoriile mele. O să aibă ecran 3D la rezoluție HD. Nu cred că FullHD. Așadar pariez pe 1280×720 pixeli. Oricum nu poți vedea mai mulți pe o diagonală de 4,7” De ce 3D? Ca să aibă un killer feature, deși eu nu aș paria pe 3D mobil. Totuși nu știu de ce ar fi făcut altfel spotul 3D. Cred că va fi 3D dar nu permanent, ci doar opțional.
(Vezi colțul din dreapta jos.)

Nu cred că o să aibă ecran de la o margine la alta, deși ar arăta foarte cool. E o tehnologie scumpă predispusă la defect accidental. O să aibă niște margini discrete asemănătoare cu Galaxy Note 10.1.

Acumulatorul ar trebui așadar să fie de peste 2200 mAh ca să ducă (cu greu) o zi de muncă deși asta va fi o provocare în goana după design anorexic. Cu cât mai subțire, cu atât mai scumpe materiale precum aluminiu, fibră de carbon, kevlar sau alte aliaje.

Și da. Finalul e o aluzie la utilizatorii de iPhone. Deși este o exagerare, o să genereze suficient buzz.

Și da. Voi fi acolo pe 3 mai!