Samsung Galaxy SIII o să semene cu tableta Note și o să aibă ecran 3D. Pariez!

Samsung a dat publicității un clip video care să ațâțe imaginația fanilor. Adică și mie. Nu obișnuiesc să mă lansez în speculații, dar cum sunt utilizator (satisfăcut) de Samsung Galaxy SII, visez cu ochii deschiși la un upgrade.

Și acum teoriile mele. O să aibă ecran 3D la rezoluție HD. Nu cred că FullHD. Așadar pariez pe 1280×720 pixeli. Oricum nu poți vedea mai mulți pe o diagonală de 4,7” De ce 3D? Ca să aibă un killer feature, deși eu nu aș paria pe 3D mobil. Totuși nu știu de ce ar fi făcut altfel spotul 3D. Cred că va fi 3D dar nu permanent, ci doar opțional.
(Vezi colțul din dreapta jos.)

Nu cred că o să aibă ecran de la o margine la alta, deși ar arăta foarte cool. E o tehnologie scumpă predispusă la defect accidental. O să aibă niște margini discrete asemănătoare cu Galaxy Note 10.1.

Acumulatorul ar trebui așadar să fie de peste 2200 mAh ca să ducă (cu greu) o zi de muncă deși asta va fi o provocare în goana după design anorexic. Cu cât mai subțire, cu atât mai scumpe materiale precum aluminiu, fibră de carbon, kevlar sau alte aliaje.

Și da. Finalul e o aluzie la utilizatorii de iPhone. Deși este o exagerare, o să genereze suficient buzz.

Și da. Voi fi acolo pe 3 mai!

Ultimele articole

Articole recomandate

10 Comments

 1. George, stii ca YouTube ofera posibilitatea sa transforme orice video uploadat la o calitate decenta in 3D pentru ochelari cyan/red right? Deci faza cu 3D cam pica :)

 2. Abia aştept S3-ul. Deşi voi fi nevoit să mai aştept ceva vreme până când Orange îl va băga la finalizare. 2000+ ron nu dau pe un telefon.

  George, ai prezentat la TV o aplicaţie care te ajută oarecum în caz de furt al telefonului, prin activarea camerei frontale, pentru a vedea mecla hoţului. Ne poţi spune te rog cum se numeşte?

 3. kevlar si aluminiu, auzi si tu :).

  astept ziua cand un Samsung o sa se simta in mana mai solid decat un produs Apple. Reprosati-i altceva aifonului, dar nu aspectul si materialele folosite.

 4. Buna George!
  Ne-ai putea spune cate ceva despre Samsung Galaxy mini 2?
  Sunt destule informatii pe alte site-uri,insa parerea ta conteaza.
  Ms.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.