Samsung Galaxy S4 – benchmark și capturi de ecran

Da, e un quad-core. Sau cel puțin așa se vede din AnTuTu cu care am făcut benchmark. Samsung Galaxy S4 testat de mine e totuși sub specificațiile de pe locul întâi așa cum se vede din poze și asta e puțin ciudat. Pentru că pe locul 1 trebuia să fie un S4… Adică?!?!

La standuri nu ni s-a permis să facem teste și benchmark-uri. Cei care au reușit, au făcut într-un moment de neatenție al omului de la Samsung. Așa că sunt tentat să cred că aceste telefoane nu sunt produsul finit. S-ar putea să mai vedem unele ”șuruburi strânse” pe ici pe colo pentru că platforma Exynos este deja la limită cu o frecvență de aproape 1,9Ghz. Dacă mă uit la benchmark-ul făcut cu HTC One o să văd doar vreo mie de puncte peste, așa că trebuie să fie cel puțin la fel de rapid. Nu e însă vreo revoluție cu opt nuclee așa cum ne așteptam.

Am mai observat însă ceva important în timpul benchmark-ului. Telefonul s-a încins rapid în mână și nu bag mâna în foc că era doar de la curiozitatea mea. Au fost două-trei momente când muncea atât de serios în background că a am crezut că a crăpat. Părea că se blocase și am vrut să ies din aplicație. E teoretic ceva normal în timpul unor benchmark-uri însă multitasking-ul optimizat ar fi trebuit să îmi lase și mie măcar o fărâmă de procesor pentru UI.

Dincolo de aceste inconveniente telefonul merge bine și navighează prin meniuri și aplicații la fel de bine ca toate celelalte smartphone-uri lansate în ultimele trei luni. Uneori nu îți poți da seama de viteză tocmai din cauza interfeței, UI care are o tranziție puțin lentă prin comparație dar așa a fost aleasă intenționat. Primele impresii despre cum arată și se mișcă, imediat într-un clip video.

Ultimele articole

Articole recomandate

19 Comments

  1. Pe Orange apare la date tehnice ,doar 3g.Eu te cred pe dumneata.Avantajul celor de la Cosmote este ca nu-l codeaza ,asa ca poate merita asteptat un pic.Sanatate.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.