SAMSUNG GALAXY NOTE 10 vs S10+ / TU CE ALEGI?

Hai că am pus mâna și pe Galaxy Note 10, de data aceasta și pentru un review complet. Ce mai este de spus? Mă joc cu el de câteva zile și nu dezamăgește la nici un capitol, este așa cum probabil ar spune Apple,” cel mai puternic smartphone construit de noi vreodată”. Probabil că o spune și Samsung, nu i-am auzit, însă da, este cel mai puternic și mai complet smartphone construit vreodată. Are tot ce îi trebuie, putere, un ecran superb, memorie de stocare, și chiar multe camere foto foarte capabile. Nici nu m-am mai uitat pe topurile făcute de cei de la DxOMark de mai bine de un an, pentru că acele cifre deja nu mai contează. Sincer să fiu, cred că nici ceilalți YouTube-ri care i-au făcut review nu au mai acordat atenție topului, deși Note 10 Plus 5G apare acolo în vârful lui, atât pentru camera principală cât și pentru cea de selfie. Nu știați asta, nu?

Pe scurt, Galaxy Note 10 este cel mai cel la multe capitole. Au păstrat ecranul superb de pe S10+ iar performanța este de top, și dacă ne luăm după AnTuTu, un tabel în care din nou, nu mai contează cifrele…

Are și cu ce pentru că vine cu Snapdragon 855 Plus în SUA și Exynos 9825 pentru Europa, iar în acest caz, Exynos-ul nu este mai slab, ba chiar puțin mai bun dacă luăm în calcul și eficiența energetică. Până la 8 GB RAM și 256 GB de stocare sunt arhisuficienți pentru orice ai face cu un telefon mobil, în special productivitate. Da, aici menționez și modul DEX care funcționează impecabil și nu mai are nevoie de un Docking-Station separat pentru a obține o rezoluție mare pe monitor. Poate vine și momentul acela când mă voi încumeta să folosesc doar telefonul pentru o lună. Fără laptop, fără desktop.

Dar totuși, specificațiile le știi deja dacă ai văzut preview-ul nostru de pe blog. Hai să vezi în clipul de mai jos care sunt impresiile mele, la rece, cu Samsung Galaxy Note 10, probabil cel mai interesant dintre cele două telefoane lansate de Samsung recent.

Ultimele articole

Articole recomandate

13 Comments

 1. Eu sunt multumit de samsungul meu s10
  Chiar nu am probleme deloc cu el
  Raspunde la orice comanda si nu am probleme cu laguri in jocuri
  Pozele ies foarte bine si noaptea zi siua la filmare mai ales noaptea imi place cum.filmeaza
  Dar acum la note 10 si note 10 plus trebuia un procesor pe 9 nanometri nu pe 7 cat are in prezentuin rest sunt multumit de ce imi ofera samsunt prin acest device

 2. Salut George. Am si eu o întrebare despre bateria lui S10+. Cat ar trebui sa țină intr o zi normală de lucru ?
  Eu ajung de dimineață de la 8 până pe la 5 după-amiază cu vreo 30% încărcat de la 85-90%. Este ok?
  Ma îngrijorează mai mult SOT( screen on time ) pentru că nu reușesc sa depășesc 5 ore.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.