Samsung Galaxy Fold Unboxing – Primele Impresii

Doamnelor, domnilor, pasionaților de tehnologie de ultimă oră și tuturor celor care așteptau, poate la fel de mult ca mine: Galaxy Fold este pe masa de review! L-am văzut până acum de prea multe ori, dar fără să-l scot eu din cutie și să-i fac unboxing ca la carte.

Pentru mine este un subiect sensibil, știu că mi-l doresc, dar momentan nu sunt dispus să dau atâția bani pe el. Deși, e doar un pic mai scump decât un iPhone 11 Pro Max cu toate accesoriile. Pot să îți spun că va fi disponibil la precomandă la noi în țară și sunt sigur că nu va ajunge stocul, cel puțin nu în prima rundă de precomandă. Nu știu prețul exact pentru el, dar mizez pe cei 2000 de euro promiși la începutul anului.

Impresiile inițiale făcute cu prima atingere a lui Fold, de acum câteva luni, nu se schimbă. Pare mai bine închegat, mult mai solid, cu balamaua mai rigidă care aruncă puțin display-urile atunci când îl închizi sau îl deschizi. Ecranul este superb și este absolut imens. Orice ai pune pe el se vede impecabil. Mai puțin Netflix, care e la fel ca pe orice telefon normal. Despre cum se văd aplicațiile, vă vorbește Radu pe Cavaleria.ro.

Am întrebat-o și pe Lorena cum i se pare și ea a fost atentă la niște detalii pe care eu le-am scăpat. Până la urmă cel mai mult contează experiența de utilizare pe termen lung. Cum din păcate nu putem să facem un test de o lună sau mai lung, ne vom rezuma deocamdată la impresiile căpătate după două zile de testare.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.