SAMSUNG GALAXY A70 – #PERLUȚĂ

M-a oprit cineva într-un mall acum câteva zile. Lucra la un magazin de electronice și mi-a spus cu zâmbetul pe buze că atunci când lumea vine să întreme de #PIERSICUȚĂ. Adică de Galaxy A50 dacă nu ai văzut deja review-ul. L-am denumit așadar pe A70 #PERLUȚĂ, din nou după culoarea capacului de pe spate. Te invit să folosești și tu acest apelativ atunci când ajungi într-un magazin de telefoane :) Și da, știu că și acesta este unul dintre cele mai cerute telefoane din ultima vreme de pe blog, așadar, la review cu el.

Prima impresie este foarte bună. Un ecran imens de 6.7 inci într-un corp mai subțirel ca niciodată, la fel de elegant și de bine construit ca toată seria S10 și cred că un înlocuitor bun pentru S10e dacă nu ai nevoie de un telefon foarte performant. E undeva la mijloc la nivel de specificații, dar m-a surprins că are nu mai puțin de 6 GB RAM, 128 GB stocare și loc pentru un card microSD fără să renunți la nici unul dintre cele două SIM-uri.

Procesorul nu este de la Samsung de acasă, ci de la partenerul său, Qualcomm, un Snapdragon 675 destul de nou și mai puțin hămesit după curent ca frații săi mai mari, și mai în vârstă. Asta, plus bateria de 4500 mAh cu încărcare Super Fast Charge fac din A70 un pretendent bun pentru cei care stau pe e-mail și internet toată ziua. Poate oferi chiar două zile dacă nu te joci sau nu te uiți la video pe ecranul acela imens care apropo, este SuperAMOLED.

Ultimele articole

Articole recomandate

18 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.