Samsung Black Friday 2021 – Ponturi și Oferte

Samsung este din nou, unul din jucătorii mari în industria de electronice și electrocasnice ce are magazin propriu. Același avantaj ca și mai devreme, sotcuri și disponibilitate mai mare decât la retaileri, și cu siguranță un serviciu post-garanție mai calitativ. Black Friday ește și aici o sărbătoare, și majoritatea categoriilor de produse sunt la reducere. Lista completă include peste 130 de gadget-uri, televizoare, telefoane, tablete, dar și mașini de spălat inteligente, firgidere din gama Bespoke pe care am prezentat-o recent și chiar și aspiratoare din generația nouă. Hai să îți spun ce am găsit eu interesant la ei.

Produsele vedetă sunt pe prima pagină, vreo 12 la număr, și includ Galaxy A52S 5G cu 128 GB stocare. Ți-am spus eu că va fi la reducere în câteva luni de la lansare? galaxy Tab A7 Lite este și ea redusă la 599 lei, o tabletă accesibilă numai bună de videoconferințe cu cei dragi. Mai avem un televizor smart QLED 4K din generația nouă, de 65 de inci la 4499 lei și chiar un televizor 4K accesibil la 1579 de lei. Sigur, e de 43 de inci, însă mulți preferă televizoare mici pentru bucătărie sau camera copilului.

Apoi, Galaxy Z Fold 3 are un preț de 6799 lei de Black Friday, bunicel, și mai găsim și alte variațiuni ale lui A52s %G cu 128 GB stocare și Tab A7 Lite.

Secțiunea de accesorii este în general cea mai slab reprezentată de către comercianți mai ales de Black Friday. Ofertele par oferte până le cauți prețul real pe internet. La Samsung apreciez că nu au 80% reducere dar și cei 20% sunt măcar reali.

Galaxy Buds 2 sunt cele mai recente ”doape” inteligente pentru muzică și convorbiri. M-am plictisit de termenul de marketing True Wireless Headphones. Acum sunt doar 519 lei, mai ieftine chiar decât Buds Pro cu care se concurează direct la funcționalitate și la calitatea sunetului.

 

 

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.