SAMSUNG A40 – EPOPEEA CONTINUĂ!

Acesta este Samsung Galaxy A40 este noua surpriză a acestei săptămâni. Stai linișit, mai urmează cel puțin una, sau chiar două dacă planurile noastre decurg așa cum ne-am gândit. Nu spun mai multe, dar stai pe aproape la finalul săptămânii pentru că avem și mai multe noutăți.

A40 este mezinul familiei, și deși nu am căutat încă pe internet sunt destul de sigur că există și un A30. Poate și un A20 și sper că nu și un A10. La 1120 de lei nu aveam prea mari așteptări de la el, știind că Samsung atacă mai mult zona de preț de peste 1500 de lei. Și totuși, dacă iei în calcul configurația hardware și chiar și partea de camere foto, observi că ai pus mâna pe un telefon foarte bun.

Pe scurt, avem un procesor mediu, capabil doar de 100.000 de puncte în AnTuTu, care vine însă echipat cu 4 GB RAM, 64 GB de stocare, slot-uri de Dual-SIM și microSD separate și, cireașa de pe tort, un ecran de 5.9 inci puțin peste FullHD. Bonus, mai este și SuperAMOLED. La puțin peste 1000 de lei. Când deschizi camerele, surpriză, chiar sunt toate acolo, deși mă așteptam să numere senzorul de adâncime tot ca o cameră foto. Dar nu, avem cameră wide, și una normală pe spate, plus una de selfie care își face treaba excelent chiar și în lumină slabă.

Acum, ca să te lămurești complet dacă merită sau nu banii tăi, aruncă un ochi, sau o ureche, și la review-ul video de mai jos. Așa știi ce poate să facă înainte să dai banii pe el. Apropo, chiar nu cred că merită 550 de lei la abonament pe doi ani de 16 euro pe lună. Poate gratis.

Ultimele articole

Articole recomandate

3 Comments

  1. Bună George, scuze pt deranj, poți te rog să îmi recomanzi un site specializat de unde să pot achiziționa o husă pt telefon? Menționez că am un S9+.
    Mulțumesc frumos.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.