Categorie: General

Salutare verișorilor din Italia și Spania. Dați bip, că vă sunăm noi! (P)

St_Peter's_Square,_Vatican_City_-_April_2007

​Câți verișori plecați ai prin Italia ori Spania? Eu am vreo opt așa că mă calific cu brio și îmi mai rămâne pentru două mătuși în cea mai recentă ofertă la cartela Vodafone.​ Pe scurt, poți vorbi nelimitat din România în Italia și Spania cu cei dragi dacă activezi orice fel de opțiuni de 6E pe lună și urmezi pașii de mai jos. Dacă nu ai bănuții, o să îi poți primi de la verișori prin M-Pesa, gratuit. Dar să vedem întâi cum îi suni gratis și apoi cum transferăm banii cu serviciul M-Pesa.

Utilizatorii pot inregistra pana la 10 numere din retelele Vodafone Italia sau Spania cu care pot vorbi fara costuri suplimentare, iar inregistrarea numerelor se face in MyVodafone, prin SMS la 2800 sau apeland *100#. Cele 10 numere prestabilite pot fi modificate, in limita a 10 modificari/luna. Numerele eligibile pot fi numere mobile inregistrate in retelele Vodafone Italia si Vodafone Spania, cu exceptia numerelor scurte. Oferta este valabila pana pe 31 august 2015, doar pe teritoriul Romaniei si nu poate fi folosita atunci cand utilizatorul se afla in roaming, in afara tarii. Portofoliul valabil pentru Cartela Vodafone este disponibil aici.

​Înapoi la M-Pesa și transferul gratuit de bani. ​Poți trimite sau primi bani de la oricine intră pe M-Pesa și încarcă în cont fonduri cu un card bancar VISA, Maestro sau MasterCard. Așa că poți căpăta banii oriunde într-o zi lucrătoate.

​Mai multe detalii despre oferta Italia si Spania:

Pentru M-Pesa: www.m-pesa.ro