Salutare verișorilor din Italia și Spania. Dați bip, că vă sunăm noi! (P)

St_Peter's_Square,_Vatican_City_-_April_2007

​Câți verișori plecați ai prin Italia ori Spania? Eu am vreo opt așa că mă calific cu brio și îmi mai rămâne pentru două mătuși în cea mai recentă ofertă la cartela Vodafone.​ Pe scurt, poți vorbi nelimitat din România în Italia și Spania cu cei dragi dacă activezi orice fel de opțiuni de 6E pe lună și urmezi pașii de mai jos. Dacă nu ai bănuții, o să îi poți primi de la verișori prin M-Pesa, gratuit. Dar să vedem întâi cum îi suni gratis și apoi cum transferăm banii cu serviciul M-Pesa.

Utilizatorii pot inregistra pana la 10 numere din retelele Vodafone Italia sau Spania cu care pot vorbi fara costuri suplimentare, iar inregistrarea numerelor se face in MyVodafone, prin SMS la 2800 sau apeland *100#. Cele 10 numere prestabilite pot fi modificate, in limita a 10 modificari/luna. Numerele eligibile pot fi numere mobile inregistrate in retelele Vodafone Italia si Vodafone Spania, cu exceptia numerelor scurte. Oferta este valabila pana pe 31 august 2015, doar pe teritoriul Romaniei si nu poate fi folosita atunci cand utilizatorul se afla in roaming, in afara tarii. Portofoliul valabil pentru Cartela Vodafone este disponibil aici.

​Înapoi la M-Pesa și transferul gratuit de bani. ​Poți trimite sau primi bani de la oricine intră pe M-Pesa și încarcă în cont fonduri cu un card bancar VISA, Maestro sau MasterCard. Așa că poți căpăta banii oriunde într-o zi lucrătoate.

​Mai multe detalii despre oferta Italia si Spania:

Pentru M-Pesa: www.m-pesa.ro

Ultimele articole

Articole recomandate

28 Comments

 1. revin, pentru că nu pot suporta „fudulimea” fără fundament… dacă-mi permiteţi acest joc de cuvinte

  Toleru, boierule! Haide fă-ţi tu blog tehnic, să ne uităm şi noi la „unghiuri de vizibilitate” şi alte „nu mai termin în 3 zile”…

  Şi ţie sănătate, dar îţi mai trebuiesc şi altele…

 2. Nu am vrut sa jignesc pe nimeni. Imi cer scuze daca s-a inteles asta.

  Nu m-am legat de reclama de la INES de pe site.
  Una e sa pui niste publicitate pe site, si alta este sa „dedici” un intreg post pentru o reclama la o firma, care, in plus, se cheama si vodafone…

  • Reclama la Vodafone plătește costurile de producție ale testelor care îți plac ție. Te încurajez să dai clic pe fiecare articol advertorial inclusiv acesta pentru că așa păstrăm testele independente și gratuite. Sau poate preferi să plătești un abonament din care să ne finanțăm costurile de mii de euro pe lună.

 3. Nu am denigrat munca, din contra am recunoscut motivul pentru care vizitez site-ul (si anume sa vad testele cu diverse masini si parerea lui George despre ele).
  Nu am zis nimic despre reclama INES de exemplu.

  Insa, nu mi s-a parut in regula sa vad un intreg post care sa contina o reclama la un mastodont cum e vodafone.

  Este ok sa pui reclame, dar esenta site-ului / blogului sta in postarile prin care s-a facut cunoscut, nu prin postari-reclama.

 4. In acest moment eu zic ca Lycamobile, se pare ca ar fi cel mai mare MVNO din UK, este cea mai buna optiune pentru convorbiri internationale ieftine din si in Romania.
  Doar 1 eurocent pe minut pentru convorbiri internationale si poate fi folosita si in roaming pentru toate tarile in care opereaza ca MVNO.
  In plus creditul poate fi folosit pana la 12 luni fara reincarcare pentru convorbiri internationale iar convorbirile Lyca – Lyca in Romania sunt gratis,
  pentru 12 luni cu o incarcare de numai 1 euro.
  E adevarat ca pentru convorbiri Lyca – alte retele din interiorul Romaniei sunt cam scumpi dar banuiesc ca pe acest segment nu ar avea cum sa se bata cu
  operatorii consacrati din Romania.

  Din ce am vazut, sim-urile lor se ofera gratis in Romania si pot fi incarcate la toate retelele importante de terminale Paypoint, Zebra, Qiwi.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.