Salonul de motociclete SMAEB 2011


Dacă nu ai apucat să vezi salonul de motociclete de la Romaero, îţi dau eu câteva ponturi despre eveniment. Foarte multă lume, oferte suficiente dar nu exagerat de multe. Mi-a plăcut ca de obicei standul Piaggio dar şi cei de la BMW au venit cu modele frumoase. Printre frumuseţile din târg am ochit şi un Suzuki Burgman 400, visul meu frumos. Interesante şi bicicletele KTM sau noutăţile de la Yamaha. Nu puteau lipsi şi greii de la Harley Davidson, Agusta sau Ducati.

Şi reportajul meu de la ştiri.

Ultimele articole

Articole recomandate

11 Comments

  1. Reportajul asta imi aduce aminte de cele despre ski, cand la protv ziceau ca „e super” si partia era numai iarba si pietre.

    Am fost ieri la SMAEB (am mers si la toate editiile din 2007) si a fost cea mai proasta editie dintre toate.

    Incepand cu faptul ca nu era nici un indicator care sa arate unde e, continuand cu faptul ca am ars benzina 40 de minute de la poarta pana sa intru in parcare si sa gasesc loc ca apoi sa gasesc un talcioc cu preturi foarte umflate (fata de pretul de magazin) dar cu eticheta cu „reducere 50%” +lipsa multor marci/modele importante (, si terminand cu faptul ca la iesirea din parcare am mai ars 30 minute benzina pot zice ca a fost cea mai proasta expozitie moto din .ro din ultimii 4 ani.

    • @stefan – Cred că dacă veneai cu RATB-ul nu te enervai la fel de tare. Oricum expoziția a fost mare, dar poate cam slab organizată. Probabil toți vânzătorii au vrut să iasă ieftin la costuri și asta a ieșit.

  2. Scuterele – nu ai grija locului de parcare, ai grija ca ti-l fura urgent. Ca sa nu mai pomenesc de gramada de oameni care au scuter si nici nu stiu ce inseamna reguli de circulatie, care oricum nu se prea mai aplica prin Bucuresti demult.

  3. Scuterele sunt o alternativa viabila si o experienta placuta. Dar unde sa circuli cu ele? Asta daca nu au dat tiganii si taranii orasenizati peste tine. Cand vad reportajele astea, imi dau seama ca noi doar mimam normalitatea.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.