Saamsung Galaxy S21 – Mezinul – Unboxing și Review

Samsung Galaxy S21 este cel mai mic, cel mai accesibil și cel mai interesant telefon cu Android lansat anul acesta. Bine, suntem abia pe 19 Ianuarie la momentul publicării acestui articol, însă cred că până la final de an va fi unul dintre cele mai bine vândute și cele mai apreciate. Poate te întrebi de ce? Ei bine, chiar și un utilizator de iPhone va fi impresionat de design, camere, modul cum se mișcă meniurile, ecranul de 120 Hz și de autonomia mai mult decât decentă.

Deși mie nu îmi plac în mod deosebit telefoanele mici, îl apreciez pentru pachetul complet pe care îl oferă. Avem în sfârșit un Samsung de top, de dimensiuni reduse cu ecran de 120 Hz. Vine cu cel mai nou procesor de la Samsung pentru piața din Europa, acel Exynos 2100 și probabil cu Qualcomm 888 pentru SUA. Are 8 GB RAM și minimum 128 GB de stocare iar despre camere nici nu apuci să zgârii suprafața cu un prim contact. Cred că merită să facem un clip complet despre toate funcțiile noi pe care le are noua serie S21 și sper eu și actualizările de One UI pentru celelalte modele de telefoane Samsung lansate până acum.

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

  1. Salut,
    Care este diferenta dintre UFS 3.X la S21 si UFS 3.1 la S21 Ultra?
    Am observat aceasta mentiune pe gsmarena. In situatia in care UFS 3.X inseamna de fapt UFS 3.0 , credeti ca ar fi mai avantajos sa achizitionez un S20 FE 5G? Nu am reusit sa identific diferente foarte mari de performanta intre ele…poate doar un pret mai piperat pentru S21.
    Cele bune!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.