Categorii: Auto, Editorial

Să vorbeşti când o să ai tu bani de maşină, bă!!!

Cinci kilometri fac de acasă până la serviciu. Un fleac pe scuterul meu fâşneţ, care zumzăie voios pe bulevard. Atâta libertate şi convenienţă nu am mai simţit de când am zburat prima dată cu elicopterul. Autotransportul meu urban a devenit, de când merg pe două roţi, un stil de viaţă. Nu doar comod şi relativ eco, ci şi foarte trendy. Fetele de la volan întorc capul dupa viespea mea cu 49 de cmc… sau poate după mine… Nu m-am lămurit foarte bine! Glumesc…

Mi-am recâştigat câteva ore pe săptămână din infimul timp liber personal de când merg cu scuterul prin traficul bucureştean. Distanţele şi timpul parcă se scurtează la jumătate, în timp ce realimentarea cu cei şapte litri de benzină cam o dată pe săptămână a ajuns o problemă absolut secundară.

Plimbările acestea sunt însă o chestiune de curaj, în fiecare zi, fără excepţie. Din momentul în care ieşi pe stradă, creierul ţi se activează, mintea şi simţurile se ascut, paranoia se declanşează. Glandele suprarenale “pun contactul” şi sunt gata pentru un jet de adrenalină în circuitul sanguin.

Toate acestea pentru o banală… mai mult pe ProMotor.ro