Să vorbeşti când o să ai tu bani de maşină, bă!!!

Cinci kilometri fac de acasă până la serviciu. Un fleac pe scuterul meu fâşneţ, care zumzăie voios pe bulevard. Atâta libertate şi convenienţă nu am mai simţit de când am zburat prima dată cu elicopterul. Autotransportul meu urban a devenit, de când merg pe două roţi, un stil de viaţă. Nu doar comod şi relativ eco, ci şi foarte trendy. Fetele de la volan întorc capul dupa viespea mea cu 49 de cmc… sau poate după mine… Nu m-am lămurit foarte bine! Glumesc…

Mi-am recâştigat câteva ore pe săptămână din infimul timp liber personal de când merg cu scuterul prin traficul bucureştean. Distanţele şi timpul parcă se scurtează la jumătate, în timp ce realimentarea cu cei şapte litri de benzină cam o dată pe săptămână a ajuns o problemă absolut secundară.

Plimbările acestea sunt însă o chestiune de curaj, în fiecare zi, fără excepţie. Din momentul în care ieşi pe stradă, creierul ţi se activează, mintea şi simţurile se ascut, paranoia se declanşează. Glandele suprarenale „pun contactul” şi sunt gata pentru un jet de adrenalină în circuitul sanguin.

Toate acestea pentru o banală… mai mult pe ProMotor.ro

Ultimele articole

Articole recomandate

2 Comments

  1. George, iti citesc fiecare articol, de multa vreme. Din comentariile pe care le-am mai citit de-a lungul timpului am vazut ca si altii sunt nemultumiti de redirectionarea catre siteul Promotor.

    Da-mi voie sa-ti spun parerea mea: este extrem de enervant sa primesc un mail de la tine in care-mi spui ca ai scris un articol nou, iar dupa ce dau clic pe link, sa fiu nevoit la un moment dat sa intru in alt site pentru a termina de citit.

    Nu e vorba de efort fizic, asta e clar. Nu crezi ca ar fi mai bine chiar si pentru tine daca ai scrie articolele la modul asta pe Promotor, apoi sa le redirectionezi catre blogul tau?

    George, intreb, nu dau cu parul.

    Lao.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.