Categorie: Ponturi

Routere D-Link pentru Black Friday 2017

D-Link, expert în soluții profesionale de rețelistică destinate companiilor, anunță reduceri mari de prețuri, de până la 30% la o mare parte din produsele lor. Vezi mai jos o listă cu cateva dintre cele disponibile în magazinele Altex și Flanco, și chiar și pe eMAG.ro, atunci când vor începe nebunia de Black Friday.

Nu vrbim doar de produse de business ci mai ales de cele pentru casă. Routere și extendere wireless pe care le recomandăm. Apropo, urmează un clip la mine pe blog în care vă spun ce soluții de rețelistică am luat și ce voi face cu ele. Sunt multe, mi-au rupt spatele până le-am cărat în mașină, dar mă simt deja mai sigur și mai conectat. Știu că nu te-ai amuzat la gluma asta, dar aveam nevoie doar de vreo 60 de porturi pentru toți cei aproape doi kilometri de cablu de rețea din #casabuhnici. În curând, până atunci găsești mai jos ce promit ei că vor avea mai ieftin pentru acest Black Friday.
Poate e o idee bună să faci un upgrade router-ului de acasă, mai ales dacă încă îl mai ai pe cel instalat de providerul de internet.