Routere D-Link pentru Black Friday 2017

D-Link, expert în soluții profesionale de rețelistică destinate companiilor, anunță reduceri mari de prețuri, de până la 30% la o mare parte din produsele lor. Vezi mai jos o listă cu cateva dintre cele disponibile în magazinele Altex și Flanco, și chiar și pe eMAG.ro, atunci când vor începe nebunia de Black Friday.

Nu vrbim doar de produse de business ci mai ales de cele pentru casă. Routere și extendere wireless pe care le recomandăm. Apropo, urmează un clip la mine pe blog în care vă spun ce soluții de rețelistică am luat și ce voi face cu ele. Sunt multe, mi-au rupt spatele până le-am cărat în mașină, dar mă simt deja mai sigur și mai conectat. Știu că nu te-ai amuzat la gluma asta, dar aveam nevoie doar de vreo 60 de porturi pentru toți cei aproape doi kilometri de cablu de rețea din #casabuhnici. În curând, până atunci găsești mai jos ce promit ei că vor avea mai ieftin pentru acest Black Friday.
Poate e o idee bună să faci un upgrade router-ului de acasă, mai ales dacă încă îl mai ai pe cel instalat de providerul de internet.

Ultimele articole

Articole recomandate

5 Comments

  1. Salut. Ba boss :) am și eu o problemă. Vreau să îmi achiziționez un router dar sunt indecis.Cu toate că sunt profi in treburi de realistică….vreau să mă sfătui și cu un alt profesionist in tehnologie ;). Așa că să începem.
    Se dă datele problemei : 1 bucată apartament 60 mp cu pereți groși ( bloc turn de pe vremea tovarășului) , bugetul alocat routerului maxim 1200 lei.
    Net fibră optică RDS 1 GB/s.Acum eu vreau sa fac streaming 4k 60 fps + că mai am și alte divice-uri, jocuri in 4k și nu numai. Calculatorul duce rețeaua dar nu am un router in casă așa că restul tehnologiei fără net e 0.Acum întrebarea e : Ce router să îmi iau tp link ac 5400 sau ceva de la asus tot ceva in zona 11- 1200 lei dacă ai ceva mai bun in zona asta de preț aștept oferta . Vreau un router preferabil tri band ac cu tehnologie cat mai nouă , nu vreau sa fac rabat la calitate atât timp cât vreau să țin routerului vreo 5-10 ani și să rămână în top.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.