Categorie: #PODCAST #IGDLCC

România neputinței sau a nepăsării?- Rareș Năstase #IGDLCC E029 #PODCAST

Pentru cei dintre voi care nu mai deschid televizorul de câțiva ani, jos pălăria. Faceți cunoștință cu Rareș Năstase, de investigație la România Te Iubesc. Dacă te uiți la televizor probabil ți-ai dat seama despre ce o să vorbim în zecile de minute care urmează, subiectul principal este profesionalismul.

Rareș Năstase este jurnalist de investigație. Face asta de-o viață de om și reportajele lui au schimbat legi sau au băgat oameni după gratii. Iar primarii fug când îl văd, dacă știu că au făcut ceva greșit. Poți să cauți pe net “Nașii Tarabelor”, “Există viață după cutremur” sau “Braconieri fără frontiere”. Nu îi e frică de nimeni și de nimic și caută dreptatea când toți ceilalți se dau bătuți. Chiar și cei care ar trebui să fie de partea noastră.

Jurnalismul de investigație e pe moarte. Îți trebuie răbdare și energie dar cred că te poți alimenta din neputința statului. Ce vedem astăzi la televizor, credem că este iarăși o consecință a acestui lucru. Ce are Rareș de spus? E revoltat de cei care-și fac treaba pe jumătate. Dar este dedicat 100% să-ndrepte țara prin puterea exemplului. De 14 ani face asta, zi de zi, fără oprire pentru România, Te Iubesc! Dar, mai merită să-i mai spunem așa?

Avem multe de învățat de la Rareș Năstase, de aceea te invit să îl asculți sau să-l vezi, podcast sau pe Youtube.