România neputinței sau a nepăsării?- Rareș Năstase #IGDLCC E029 #PODCAST

Pentru cei dintre voi care nu mai deschid televizorul de câțiva ani, jos pălăria. Faceți cunoștință cu Rareș Năstase, de investigație la România Te Iubesc. Dacă te uiți la televizor probabil ți-ai dat seama despre ce o să vorbim în zecile de minute care urmează, subiectul principal este profesionalismul.

Rareș Năstase este jurnalist de investigație. Face asta de-o viață de om și reportajele lui au schimbat legi sau au băgat oameni după gratii. Iar primarii fug când îl văd, dacă știu că au făcut ceva greșit. Poți să cauți pe net “Nașii Tarabelor”, “Există viață după cutremur” sau “Braconieri fără frontiere”. Nu îi e frică de nimeni și de nimic și caută dreptatea când toți ceilalți se dau bătuți. Chiar și cei care ar trebui să fie de partea noastră.

Jurnalismul de investigație e pe moarte. Îți trebuie răbdare și energie dar cred că te poți alimenta din neputința statului. Ce vedem astăzi la televizor, credem că este iarăși o consecință a acestui lucru. Ce are Rareș de spus? E revoltat de cei care-și fac treaba pe jumătate. Dar este dedicat 100% să-ndrepte țara prin puterea exemplului. De 14 ani face asta, zi de zi, fără oprire pentru România, Te Iubesc! Dar, mai merită să-i mai spunem așa?

Avem multe de învățat de la Rareș Năstase, de aceea te invit să îl asculți sau să-l vezi, podcast sau pe Youtube.

Ultimele articole

Articole recomandate

2 Comments

 1. Buna seara !
  Sunt o persoana plecată de 9 ani din România și pot spune ca pentru mine acasă este România
  Sunt electrician ca meseria aici nu profesez ca electrician dar sincer va spun ca dacă m-a întorc in România poate a-și câștiga mult mai mult
  De ce nu mă întorc?
  1 un sistem foarte corupt
  2 peste tot pe unde mergi găsești Numa fețe triste și persoane nervoase și când ajung in România îmi crează o stare de încordare nervozitate , inclusiv dacă te duci sa cumperi ceva vânzătorul este nervos sau stresat .
  Noi romanii avem un temperament acid , nervos
  3 infrastructura
  4 ministerul de finanțe ( aici dacă achiziționezi un bun de valoare trebuie sa justifici de unde provin banii și dacă sau plătit taxe )
  PS
  România este acasă și toate concediile sunt in România dar după câteva zile abia aștept sa plec din România
  Sunt din București am apartament personal dar sunt plecat in chirie in Frankfurt
  O seara minunata va doresc

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.