ROG Phone 5 – Review după o lună!

La momentul apariției lui ASUS ROG Phone 5, atunci când i-am făcut primul contact și m-am jucat pe el aproape jumătate de oră, mi-a fost cumva teamă de el. Era prea mare, prea gros și mult prea greu pentru preferințele mele. L-am lăsat deoparte și m-am complăcut în obișnuința mea de atunci, Galaxy Note. După câteva luni însă am observat că la toate telefoanele care mi-au trecut prin mână le lipsesc câteva elemente pe care le-am regăsit doar pe ROG Phone 3 și 5. Mai exact, ecranul foarte mare și extrem de rapid, difuzoarele de calitate și fluiditatea telefonului în general.

Am mai găsit un astfel de timp de răspuns doar pe Google Pixel, unele telefoane OnePlus (cele de top în mod deosebit) dar și pe alte telefoane ASUS. Un sistem de operare curat este tot ce aveam nevoie, îmi instalez eu aplicațiile pe care le folosesc și atât.

Mi-am călcat puțin pe inimă și l-am băgat în buzunar pentru o lună și acum nu mai vreau să renunț la el. Consum foarte mult conținut video și audio, pentru documentare, pentru distracție sau chiar pentru informare. YouTube, podcast-uri și audiobooks, destul Instagram și ceva TikTok și faptul că le pot vedea pe un ecran mare și le pot asculta pe niște difuzoare de top a contat cel mai mult. Am început să mă și joc din când în când, știind că pot să îl conectez rapid la cele două controllere și asta mi-a schimbat viața în bine. Sunt ceva mai relaxat.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.