REVIEW LA HUAWEI P SMART!!! Da, acel review! 😊😊😊

Știu că l-ați cerut! Știu foarte bine, de cel puțin zece ori pe zi primim comentarii care cer la review acest telefon. Acum, P Smart este aici, ca să înțelegem și noi de ce pe zona asta de preț e cam greu de bătut. Și e și mai ieftin decât a fost lansat inițial pe piață, și ne face decizia și mai grea.

Dar înțelegem. Din punct de vedere specificații are cam tot ce îi trebuie, un procesor destul de nou cu un consum redus de energie, un Kirin 710. Îl putem compara direct cu Snapdragon 660 cu care concurează. Ecranul mare, foarte mare chiar. 6.21 inci era de neimaginat acum 5 ani pe un telefon de top, iar acum este pe un telefon care costă doar 1000 de lei. Rezoluție bună, puțin peste FullHD, luminozitate din nou bună, camere mai mult decât decente și chiar 64 de GB de stocare. Cu memoria RAM nu ne înțelegem noi prea bine, ari fi mers un 4 GB dar hei, se descurcă neașteptat de bine și cu 3 GB. Ce să vezi.

GALERIE IMAGINI HUAWEI P SMART

Ultimele articole

Articole recomandate

8 Comments

  1. Salut, detin un Huawei ri Mate 20 Pro si dintr o data am observat ca unde este edge pe lateral incepe sa prinda o tenta de verde si din ce in ce mai tare a prins. Acum este mereu asa.. Ce pot face? Nu a fost scapat sau bagat in apa. Telefonul este intact.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.