REVIEW de BoomBox – Nu aruncați cu roșii!

Chiar vă rog, noi ne pricepem la review-uri nu la rap battle-uri. Deși, dacă mai prindem astfel de gadget-uri pe mână ne perfecționăm în timp.

Pe scurt, acesta este un Panasonic SC-UA3, o boxă, cărabilă, puternică, cu Bluetooth, fără baterie, cu Cd-Player și intrare de microfon pentru Karaoke. Dacă cumva crezi că nu ai citit bine, mai sciu odată: o boxă, cărabilă, puternică, cu Bluetooth, fără baterie, cu Cd-Player și intrare de microfon pentru Karaoke.

Dacă te uiți la noi cum ne-am distrat în timpul review-ului poate îți vin idei să îți cumperi și tu una.

Ultimele articole

Articole recomandate

15 Comments

 1. Salut. Multumim de review. Am cumparat si eu un Boombox de la Philips ( nou, de la un magazin ) : radio stereo, usb, line in ( merge si de pe telefon cu cablu jack stereo ) si cd-player. Ce ai prezentat tu e frumos dar ne aduce aminte de acele deviceuri audio din copilarie – chiar si dupa 1995.

 2. Frumos review-ul!
  Un singur detaliu foarte important:
  Puterea reala nu este 300w!!
  Boxa consuma 51W de la priza rezultand o putere reala de cel mult 30w.
  S.P.L.-ul nici nu este specificat (caracteristica esentiala pentru o boxa) .

 3. Cu scuzele de riguare dar ați devenit penibili. Se vede că încercați să vă promovați partenerii (nu am nimic cu asta, e normal) dar parcă exagerați pe anumite brand-uri. Vrem sa mai vedem si altceva. Ați devenit banali, rar mai vad ceva interesant. Sper sa nu mă injurați prea rau. Ps: Sper sa aprobați acest comment.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.