Review de ASUS Zenfone 5Z

Ți-am zis că e bine să stai abonat? Pentru că dacă ești abonat sigur câștigi! Adică cinci dintre voi sigur câștigă câte un ASUS Zenfone 5! Sper că nu te-am încurcat prea tare, aici găsești review-ul pentru ASUS Zenfone 5Z dar premiile sunt Zenfone 5.

Avem 5 ASUS Zenfone 5 de dat și este la fel de simplu ca data trecută. Te abonezi la mine pe YouTube, îmi dai follow pe Instagram și completezi numele, prenumele, adresa de mail și numărul de telefon. Asta ca să te putem contacta atunci când facem extragerea.

Mecanismul este simplu, pentru că e vorba de 5 telefoane primul îl dăm la 555.555 abonați pe YouTube. Următoarele sunt extrase la 565.555, 575.555, 585.555 și respectiv 595.555 abonați. În ziua respectivă în care trecem de cele cinci praguri facem câte un live, o extragere și anunțăm câte un câștigător. Ce ziceți, reușim câte unul pe săptămână?

Prin înscrierea la acest concurs te vei abona și la newsletter-ul nostru săptămânal. Dacă nu vrei să primești vești de la noi, mai ales cele legate de următoarele giveaway-uri te poți dezabona de la primul mail.

Mult succes!

A, stai puțin, stai că am și un review la ASUS Zenfone 5Z. Care este poate cel mai rapid smartphone la ora actuală cu cel mai bun raport performanță preț. Adică mai ieftin ca OnePlus 6, îl găsești în magazinele de la noi din țară și mai ai și garanție oficială în România. Și este doar 2400 de lei. Chiar este mai rapid ca OnePlus 6, așa spune și AnTuTu.

GALERIE IMAGINI ZENFONE 5Z

Ultimele articole

Articole recomandate

81 Comments

  1. Salut George, vreau să-mi iau un telefon nou și m-am oprit la acest Asus Zenfone 5Z, dar singura mea problemă în momentul de față este că nu-l găsesc pe cel de 256gb cu 8gb ram pe nici un site de la noi. Întrebarea mea este, nu a apărut la noi în țară? Și dacă a apărut de unde îl pot cumpăra?

  2. Bună George. Crezi că merita sa cumpăr la momentul actual (16.07.2018) un Nokia 8? Am văzut că prețul a ajuns la 1500 lei. Există un telefon mai bun la banii ăștia?
    Mulțumesc mult pentru răspuns!

  3. Uăi deci daca casi castiga asi … si dupa aia asi… sa ar fi super… pentru ca am momentan spartsung j3 2017 si ca sa ma inscriu la giveaway trb sa completez chestiile alea?

  4. Spre exemplu, când vei face live-ul de 585,555 abonați, va trebui sa stam pe el, pentru ca nu stiu programul exact pentru viitor, sau vei contacta tu persoana respectivă? Si daca nu va raspunde la telefon? Veti suna in decurs de 1-2 zile? A, si te urmăresc de mult, m-ai ajutat enorm mai ales cu review

  5. Imi doresc mult acest telefon. Am un Allview p5 emagic. Acest telefon mi-ar fi de folos. Poate altcineva are mai multă nevoie de el. Dumnezeu să dea telefonul.

  6. Ce faci george,sunt un mare fan de-al tau,iar tot ce știu despre telefoane este datorită ție,chiar daca am 14 ani mă pricep mai bine că un adult, de la mine din comuna care repara telefoane și știe aproape toate detaliile,dar mi-ar placea sa câștig și eu un asus ZenFone 5,dar toți ne dorim un astfel de telefon,continua cu reviw-urile ,te pricepi foarte bine la cea ce faci și continuă tot asa

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.