Review de ASUS Zenfone 5Z

Ți-am zis că e bine să stai abonat? Pentru că dacă ești abonat sigur câștigi! Adică cinci dintre voi sigur câștigă câte un ASUS Zenfone 5! Sper că nu te-am încurcat prea tare, aici găsești review-ul pentru ASUS Zenfone 5Z dar premiile sunt Zenfone 5.

Avem 5 ASUS Zenfone 5 de dat și este la fel de simplu ca data trecută. Te abonezi la mine pe YouTube, îmi dai follow pe Instagram și completezi numele, prenumele, adresa de mail și numărul de telefon. Asta ca să te putem contacta atunci când facem extragerea.

Mecanismul este simplu, pentru că e vorba de 5 telefoane primul îl dăm la 555.555 abonați pe YouTube. Următoarele sunt extrase la 565.555, 575.555, 585.555 și respectiv 595.555 abonați. În ziua respectivă în care trecem de cele cinci praguri facem câte un live, o extragere și anunțăm câte un câștigător. Ce ziceți, reușim câte unul pe săptămână?

Prin înscrierea la acest concurs te vei abona și la newsletter-ul nostru săptămânal. Dacă nu vrei să primești vești de la noi, mai ales cele legate de următoarele giveaway-uri te poți dezabona de la primul mail.

Mult succes!

A, stai puțin, stai că am și un review la ASUS Zenfone 5Z. Care este poate cel mai rapid smartphone la ora actuală cu cel mai bun raport performanță preț. Adică mai ieftin ca OnePlus 6, îl găsești în magazinele de la noi din țară și mai ai și garanție oficială în România. Și este doar 2400 de lei. Chiar este mai rapid ca OnePlus 6, așa spune și AnTuTu.

GALERIE IMAGINI ZENFONE 5Z

Ultimele articole

Articole recomandate

81 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.