REVIEW – Cea mai bună aplicație de comandat mâncare

Știți că eu nu fac afirmații de acest fel înainte să testez produsul. Și l-am testat, și am pus foarte multe întrebări și dezvoltatorilor care au fost de acord să vorbească cu noi despre HipMenu, cea mai bună aplicație pentru comandat mâncare din România. Apropo, HipMenu are o poveste foarte interesantă și a plecat de la o necesitate reală.

Dezvoltatorii lucrau la o altă aplicație, una de calendar, și li s-a făcut foame. În câteva ore s-a născut ideea de aplicație de comandă pentru restaurante. Adică să scurtezi drumurile pe care le face chelnerul la bucătărie, mai ales când e vorba de un grup mai mare unde se mai încurcă comenzile. Cerința restaurantelor a fost însă cea de livrare, și așa s-a dezvoltat HipMenu.

Mai trebuie să știi că dezvoltarea s-a făcut la Cluj, acolo de unde vin multe lucruri bune, mai puțin varza.

Acum, acest review este atât pentru noi, oamenii de rând care își comandă mâncare la birou, cât și pentru posesorii de restaurante. Dezvoltatorii primesc un comision doar de la restaurant, în funcție de comenzi, însă pe de altă parte te pot ajuta pe tine ca proprietar să îți dublezi vânzările. Frumos, poate prea frumos să fie adevărat însă este.

Unele restaurante de exemplu sunt exclusiv disponibile prin aplicație, cum sunt cei de la Condimental de Calif. O altă veste bună este că și dacă citești sau vizionezi acest material în aprilie, la fiecare comandă o parte din venituri sunt donate către organizația O Masă Caldă, și cineva mai nevoiaș va primi și el o masă caldă.

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Ultimele articole

Articole recomandate

7 Comments

 1. Bună George!
  Mă bucur că încă se mai fac aplicații interesante.
  De asemenea, e bine că se mai gândește cineva și la cei nevoiași.
  Dacă aș fi fost în București, mă ofeream voluntar ca să ajut cum pot. În județul meu nu prea se dă interesul…
  Mulțumim pentru review-uri. Eu mă mai uit când am timp. Mai ales când îmi cumpăr ceva. Studiez foarte bine să nu regret.
  Vorba aia: ,, să nu cheltui mai mult decât produc! ,,

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.