REGELE ESPRESSOARELOR PROFESIONALE AUTOMATE PENTRU OFFICE – NESPRESSO MOMENTO 100

Acesta este cu siguranță regele espressoarelor de birou, pe numele său complet nespresso Momento 100. Și este doar varianta simplă a acestuia, pentru că dacă ai un birou mare poți opta pentru varianta dublă.

Acum, dacă ai un birou cu mulți angajați, sau lucrezi într-unul, ai pute să vorbești cu ”tipul sau tipa de la achiziții” să treacă și o astfel de jucărie pe listă. Știm cu toții că nimic nu este mai important la birou decât o cafea bună, făcută corect în funcție de preferințe. Dacă ești manager sau director de firmă atunci un astfel de gadget pentru biroul tău va cântări foarte mult la capitolul apreciere.

Există ceva diferențe între un espressor automat mic, pentru acasă și acest Nespresso Momento 100. În primul rând este versatil, și poate face lejer cafea pentru câteva zeci sau chiar sute de persoane zilnic. Este de asemenea primul espressor automat din seria profesională, cu un ecran și comandă touchscreen. Practic are doar un singur buton fizic, cel de On/Off bine ascuns sub compartimentul de apă. Deasupra espressorului are și o zonă încălzită pentru a usca ceștile de cafea și a le menține la o temperatură mai mare. Și asta doar pentru a nu se răci mai repede cafeaua, mai ales cea scurtă.

Partea de service este foarte importantă și poate fi făcută mult mai rapid decât la un espressor normal. În plus, dacă se defectează ceva la el, este aproape modular și poate fi înlocuit foarte rapid. Apropo de asta, fiind un model profesional nu îl poți cumpăra direct de pe site ci trebuie să le dai un telefon. În urma discuției cu tine, se stabilește abonamentul la cafea și toate cheltuielile, pentru că folosește capsule de cafea de tip industrial. Și asta e bine, în funcție de estimarea de cafea consumată la birou, poți obține prețuri mai bune decât la cafeaua achiziționată din comerț.

Pentru o oferta personalizata cei de la Nespresso vă stau la dispozitie la 0800 008 500 sau pe www.nespresso.com/proNoi ne-am decis, i-am făcut deja loc la noi în birou și cred că mai avem o singură cutie de cafea din cele două comandate.

Ultimele articole

Articole recomandate

2 Comments

 1. Din păcate dragă d. Buhnici aparatul acela care lucește frumos NU POATE FI NICICUM cel mai BUN sau macar PROFESIONAL.
  Este doar o cutie cu mult plastic care împrumuta din gustul ei de plastic inclusiv cafelei.
  Ca veni vorba de cafea… Nici aia nu e cafea… Doar… Plastic.
  Te apreciez in general pentru munca ta si o respect insa aici.. Este doar reclamă!

 2. Salut,

  Daca tot ati facut review la espressor profesional, pentru birou, poate faceti un review si la un aparat de cafea mai ‘rugged’. Ar fi interesant un review spre exempu la MAKITA Rechargeable Coffee Maker CM501DZ.

  Spor,
  Adrian

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.