Am puterea să reușesc (P)

Vodafone

Am fost chemat să scriu un text despre succes. Ar trebui să fie un subiect ușor de tratat pentru un om care se bucură de peste 18 ani de o carieră cu multe riscuri dar și mai multe satisfacții. Nu am ambiții de vedetă, nu sunt om bogat, dar sunt milionar în prieteni, vizualizări și experiențe. Și mai important, sunt un om împlinit care face în cele mai multe zile ceea ce îi place. Și nu am niciun plan să plec din țară, să mă angajez la vreun birou ori să mă plictisesc stând de pomană.

De aceea îmi place noua campanie Vodafone. Spotul vorbește despre energia din fiecare dintre noi care ne mobilizează să pornim pe drumul acela greu zi de zi și să ajungem primi sus. Suntem 19 milioane dar fiecare dintre noi este special și, oricât de diferiți am fi, nu cunosc un singur om fericit să fie singur. Suntem mai buni împreună. Asta o vedem tot mai des în ultima vreme și sunt mândru. De aceea sunt dependent de fiecare dintre voi. 

Ultimele articole

Articole recomandate

3 Comments

  1. George ,poate te interesezi la vodafone si de ce nu mai livreaza produsele comandate in urma promotiei net si telefon primesti. De 3 saptamani nu au mai livrat nici un produs,tot o dau inainte cu faptul ca ei au multe comenzi,dar …nu livreaza nimic. De la termene de livrare de 48 de ore au ajuns la 14 zile,apoi 14 zile lucratoare,ca acum sa se ajunga la 37 de zile!!!Da,am scris bine,37 de zile pentru livrarea unui telefon,din partea unei firme ca vodafone cre s-ar ocupa si cu asa ceva cica!Si nu e vorba de vreun telefon exotic,care s-ar gasi greu pe piata ci de terminale gen samsung s6,s6 edge,etc.Sunt foarte multe comentarii in acest sens,pe forumuri,facebook.Poate tie iti pot oferi un raspuns,ca pe noi ca si clienti ne trateaza cu fundul.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.