Pun pariu că…

Voi ce spuneţi? Am sau nu am dreptate? Cine pune pariu cu mine că se vor întâmpla următoarele lucruri?

Voi găsi tichete Remat în noiembrie la 500 RON/bucata şi vor rămâne nefolosite peste 30.000 de astfel de tichete.

Apartamentele din Bucureşti se vor ieftini cu cel puţin încă 20% până în mai. Nu se vinde nimic acum. Chiriile cu încă 30%.

Carburanţii se vor scumpi în continuare deşi barilul este mai ieftin ca acum un an tocmai pentru că a scăzut consumul.

DN1 se va bloca de acum în fiecare week-end şi mai nou aproape zilnic. (Ăsta e prea uşor, ştiu!)

Vânzările de maşini vor coborî până la anul sub nivelul din 2004. La maşini noi.

UE va cere măsuri urgente de stopare a noului val de emigranţi români până în vara anului viitor. Nu mă refer la „glumele” cu ţigani, ci la românii dezamăgiţi care vor da iama în Occident.

Euro sare peste 5 lei până la sfârşitul anului.

Dispare cel puţin o televiziune comercială în următorul an. Se mută proabil online o perioadă, ca ziarele.

Taxa auto se scumpeşte de la 1 ianuarie. (Trişez, că ştiu sigur)

România redevine destinaţie pentru turismul sexual. Mai ieftin cu 50% faţă de acum un an. Mai ales la minori, care revin pe stradă. Prostituatele ies deja la bulevarde centrale.

Va creşte numărul de şomeri, -> consumatori de droguri -> furturi şi tâlhării. I-am spus soţiei să evite să scoată telefonul pe stradă. Aşadar, vei fi agresat sau furat cel puţin o dată în următorul an.

Dacă ai maşină în Bucureşti şi circuli zilnic, va fi accidentată sau lovită uşor în cel mult trei luni.

Nu sunt pesimist, ci realist. Ai fost pus în gardă, aşa că ajută-mă să pierd pariurile.

TU PE CE PUI PARIU?

Ultimele articole

Articolul precedent
Articolul următor

Articole recomandate

22 Comments

  1. George ai idee cu cat se va marii taxa auto? De ex eu ma gandeam sa iau un Golf 3(1.4 sa beneficiez si de depreciere). Sa ma grabesc pana la sfarsitul anului? deocamdata nu prea am banii necesari.Cresteresa va fi semnficativa?Dupa calculele mele in martie voi putea strange de un Golf(vechea Dacie din 73 mai mult ca sigur nu va mai primii ITP)

  2. George, nu prea am curaj sa pun pariu cu aproape nimic din ce ai scris, fiindca le vei castiga. Nu sunt sofer de bucuresti, si nu am inteles-o pe aia cu masinile. In rest cam asa sta treaba.

    Majoritatea celor care isi duc la REMAT masinile o fac pentru ca voucherele valoreaza mai mult decat masina lor, nu pentru ca ar avea bani de alta.

    Legat de imigrare, sunt convins ca UE ne-a primit doar pentru mana de munca ieftina si pentru ca suntem o tara de consum. In rest, cine ar primi intr-o uniune de state o tara saraca, care „exporta” si tigani pe deasupra?

    Scumpirea carburantilor si a taxelor necesare pt intretinerea unei masini formeaza un usor paradox cu autostrazile care se construiesc si cu aglomeratiile de pe drumuri. Asta cam tine de snobismul si ipocrizia multora dintre concetateni.

    Sunt convins ca numarul -nu al somerilor- ci al celor fara loc de munca va creste. Implicit se ajunge si la fraude si chiar violente, pentru ca atunci cand nu mai ai ce manca, se trezeste instinctul animalic si ii dai la om in cap. La fel cand nu poti acoperi nevoia unui viciu. Tot legat de locurile de munca, din sectoarele bugetare sunt dati afara cei de care ar fi nevoie. Cei bine pusi si cu relatii vor avea in continuare joburile la care nu fac nimic. Interesati-va in cate primarii din tara sunt angajati 50 de oameni care stau pe messenger, in loc sa fie 5 calculatoare performante care sa faca toata treaba

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.