Promoţie la Blue Air

Blue Air pune în vânzare 30.000 de bilete de avion cu preţuri de la 13 Euro

Blue Air lansează în perioada 7-11 septembrie o promoţie specială: Zbormania. Sunt puse în vânzare 30.000 de bilete de avion către toate marile oraşe ale Europei, cu preţuri de la 13 Euro, cu toate taxele incluse.

Zbormania se desfăşoară numai în perioada 7-11 septembrie, în limita locurilor disponibile.
Biletele puse în vânzare sunt pentru călătorii începând cu data de 25 octombrie 2009, până în data de 28 martie 2010.

Toate taxele sunt incluse în preţul biletului şi fiecare pasager poate transporta gratuit un bagaj de cală în limita a 20 de kilograme.
sursa comunicat BlueAir

Nota bene. Locurile alea la 13 euro sunt puţine pe fiecare zbor, dar dacă te orientezi, faci o super afacere înainte să le cumpere agenţiile de turism care le revând la mega preţuri (mai ales pe cele din perioada Crăciunului şi Revelionului).

Ultimele articole

Articolul precedent
Articolul următor

Articole recomandate

4 Comments

  1. mda…am intrat pe site-ul lor, dar minti pe undeva, un bilet nu costa 13 euro, ci mai putin, sunt bilete la VIENA cu 39 LEI…daaa….ati vazut foarte bine…cat un bilet de tren pe o ruta de 200 km…
    intradevar, asta DA stire importanta….
    Va doresc sa va grabiti si sa beneficiati de aceste reduceri! parasiti tara asta de ,,rahat,, si vizitati tari intradevar civilizate (ceea ce fac si eu in perioada lunii decembrie, la inceput…ma duc la VIENA, vad si un concert extraordinar DEPECHE MODE…si apoi ma intorc aici si sa vad certuri intre bases si geonesc, ca vorba aia, vin alegerile)!!
    In concluzie, FELICITARI GEORGE pentru acest articol si poate in felul asta isi dau seama si romanasii nostri ca tara noastra este o tara de 2 LEI si sa plece sa viziteze alte TARI INTRADEVAR MEMBRE U.E.!
    SALUTARI DE LA VIEEENNNAAA!!!!

  2. george, am pretentii la tine , nu mai lua de bun tot ce comunica ei, bilete ieftine au fost in august cand au pus in vanzare orarul de iarna, adica 7 euro+taxe pt un zbor. am facut niste verificari pe rutele de italia de exempu si nu e nimic la 13 euro, pt unele date au mai ramas alea la 7 restul sunt scumpite, am sperat ca, odata cu lansarea noului site vor face niste promotii, dar nu e asa.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.