Cum să primești bani prin Western Union direct pe card (P)

Ai pe cineva în străinătate care e plecat la muncă? Sunt șanse bune atunci să știi cu ce se ocupă Western Union. Dacă ai folosit sau nu până acum serviciul rapid de transfer bani știi că trebuie în mod normal să mergi la ghișeu ca să ridici cash-ul. Dar dacă ai pune banii direct pe un card bancar? Oricum sunt mai în siguranță păziți de un PIN decât de un portofel. De acolo îi poți folosi online la cumpărături, să plătești tot online facturi ori să iei un UBER dacă asta vrei.

Cum funcționează?

Ai nevoie de un card MasterCard sau Maestro de la orice bancă și să mergi cu el la orice ATM al al Bancii Transilvania. Dupa introducerea codului pin, selectezi serviciul Western Union, introduci codul MTCN (Money Transfer Control Number) si suma pe care o ai de primit. Apoi e necesar sa scoti cardul din bancomat si sa il introduci din nou pentru a putea scoate banii.

Și cam atât. E simplu în teorie și foarte practic. De cele mai multe ori, banii pot fi scosi imediat de pe card. E posibil ca in unele cazuri, aceasta operatiune sa dureze un pic, insa de cele mai multe ori tranzactia se va procesa în doar un minut. De aceea cred că o să testez și eu cât mai curând metoda și revin cu un video.

Ultimele articole

Articole recomandate

7 Comments

  1. Nu mai bine folosește transferwise la un cost minim ? Spun asta pentru ca locuiesc in UK si dupa lungi căutări este cam cel mai avantajos serviciu de pe piața. Nu ma astept sa publici comentariu ca deh, doar ai luat bani pentru reclama de mai sus.

  2. Am folosit tranferwise la un pret foarte rezonabil, 9 lire comision pentru o tranzactie de 1000 lire, si in 24 de ore banii au fost in cont. Recunosc ca nu am utilizat Western Union.

  3. nu as recomanda nimanui sa se duca BT ca sunt niste escroci.Am aflat acum o luna ca sa deschis la aceasta banca un cont pe numele copilului meu (in varsta de 13 ani) un cont si ca imputernicit era o persoana necunoscuta.In acest cont se vira alocatia copilului meu care e cu un handicap.Cand m.am dus sa ma interesez de acest cont o domnisoara foarte draguta m.ia dat detalii de el cum ca era deschis din anul 2014 si ca era……desigur gol.Cand le.am cerut detalii ca de ce sa facit acest cont fara sa fiu anuntata sau macar sa fie o semnatura ca imi dau acordul sa se deschida contul o alta doamna mi.a vb foarte urat si a inceput sa tipe la mine ca si cum tot eu eram vinovata ca de parca nu era vina lor

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.