PREVIEW – LG V30 – Un prim contact

Așa cum spune și titlul acesta este un prim contact cu LG V30. Mai mult un preview decât un review pentru că telefonul care a ajuns la mine nu este încă în variantă finală. Mai am așadar puțin de așteptat până când pot testa performanța și camera acestuia, însă ne putem da seama de pe acum ce știe, ce poate.

La capitolul hardware stă bine, aproape la fel de bine ca OnePlus 5 și la fel de bine ca S8, Note 8 sau HTC U11. Nu excelează pentru că nu are nevoie, am ajuns unde era nevoie cu performanța. Vine însă cu câteva noutăți, mai ales pentru LG. Are un ecran AMOLED, primul dispozitiv de la LG cu un astfel de ecran, deși sunt printre cei mai buni la televizoarele cu acest panou.

Ecranul este desigur cu un aspect 18:9, adică 2:1 cu rama foarte subțire, iar la varianta pe care am primit-o eu, are și ceva materiale nobile precum inox-ul. Pentru rezistență, cică.

Camerele se spune că ar fi foarte bune, cameră duală, una wide și una normală, ambele cu stabilizare optică. La prima vedere sunt foarte bune, probabil la fel de bune ca ale lui Note 8 cu care concurează direct, atât la specificații cât și la preț.

Ultimele articole

Articole recomandate

72 Comments

  1. Salut George,
    Pe langa mult asteptatul full review, ai idee cam in ce perioada va fiidisponibil?
    Initial intelesesem ca va fii pe undeva la sfarsitul lui Octombrie.
    Mersi mult!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.