Premii de 70.000 dolari pentru cei mai buni programatori

Știu că ți-am atras atenția, asta era și intenția. Acum, dacă ești programatori, mai caută cel puțin trei prieteni și ia-i cu tine la The Coding Contest!

Cei de la Cognizant Softvision au cea mai mare provocare de coding din România. Așadar, dacă ești pasionat de noile tehnologii si vrei să arăți lumii care sunt aptitudinile tale intră pe link-ul de mai sus și poți alege din 4 provocări să o dezvolți pe cea care ți se potrivește cel mai bine. Și anume:AR/VR

  • AR / VR
  • CHAT BOTS
  • Internet of Things
  • Machine Learning

Termenul de înregistrare este puțin din scurt, până pe 10 octombrie, însă dacă ești deja în acest domeniu știi că lucrurile avansează rapid. Premiul cel mare este de 25.000 de dolari, însă nici cei 20.000 de dolari sau cei 15.000 de pe locurile doi și respectiv trei nu sunt de ici de colo. Plus încă două mențiuni de 5000 de dolari fiecare. Gândește-te că ar putea reprezenta startul vostru ca echipă. Jumătate de an fără griji pentru patru oameni, timp în care să dezvoltați o super aplicație cu care să dați lovitura. Sunt cele mai mari premii care s-au dat vreodată în cadrul unui concurs de programare. 

Care sunt regulile? 

Construiește-ți echipa, între 4 și 6 membri în echipă. Diversitatea technologiilor pe care le cunoașteți este încurajată. Aveti șansa să scrieți codul înainte de competiție, și să publicați proiectul pe github, iar în timpul concursului, în 19-20 octombrie, la Intercontinental Hotel, în București, veți putea dezvolta proiectele. Pe durata competiției mentorii vă vor ajuta să vă îmbunatatiti proiectele. Limbajul de programare este la alegerea voastră. Nu sunt restricții! la o astfel de afirmație nu am decât laude. Folosește orice limbaj de programare vrei, mai ales pe acela pe care îl cunoști și pune-te pe treabă!  

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.