Categorii: Auto, General

Ponturi auto 4 iulie 2011

Pentru că e luni o să le dăm motive să își cheltuiască banii puși deoparte unor domni de prin multinaționale sau patroni supraviețuitori.

BMW 520d Touring Sport

38.900 de euro de la 59.000 de nouă. Una similară costă de nouă aproape dublu. Aici profiți de schimbarea de model, care face ca prețul de revânzare să scadă cu încă vreo câteva procente față de acum câteva luni. Unde mai pui că modelul este ajuns la maturitate iar defectele de serie au fost corectate deja. Rulaj infim, sub 19.000km. Taxa auto mică, pentru că are un motor de 2000cmc euro5. Consumul nu va sări de 6/100 în afara orașului și 8,5 în oraș. O sufragerie luxoasă pe roți pentru o familie cu dare de mână. Pachetul Sport M arată fantastic, chiar și pe alb.

Sau dacă preferați modelul nou cu 5.000 de euro mai scump dar cu un spate mult mai reușit. Un chilipir scump.

BMW 520d Touring 2010

Îmi place aproape la fel de mult altă sufragerie premium.

AUDI A6 Avant 2.0TDI

Tot tânără, cu aceleași avantaje ca la primul BMW, doar că noul model A6 arată tot ca un facelift, așadar fără schimbări convingătoare. Și aceasta are taxă și consum mici. Îmi place mult din spate, mai ales cu ledurile roșii. Prețul de 29.900 suportă o reducere de cel puțin 1.000 de euro. Este și garantată de Audi, așa că oentru fanii mărcii va fi o alegere de succes.

Tot în zona premium, clasa mare combi, are prețuri similare și

Mercedes cu E200 CDI T Model.

Primul Mercedes care arată bine în versiune combi. Ador suspensiile mașinii și confortul la drum lung. În rest, să te țină brăcinarul la toate când o să fie nevoie să intri în service.

De ce recomand eu mașinile acestea mari în versiuni combi? Urmărește acest clip și vei înțelege mai bine.

BMW 530D Touring 2011 – Miss Familista