Categorii: Editorial, General

Poftiţi la francmasoni!

Dacă vă pasionează subiectele legate de masonii români (inclusiv la modul conspiraţional precum pe amicii mei de la MISA), vă recomand o serie de evenimente care vor avea loc astăzi şi mâine.

Marea Lojă Naţională a României face un exerciţiu de transparenţă şi organizează o conferinţă de presă ocazionată de inaugurarea unui magazin masonic şi deschiderea oficială a Muzeului şi Bibliotecii Masonice a Marii Loji Naţionale a României şi a Centrului Regional de Studii Francmasonice Paris – Bucureşti (Duminică, 23 martie ora 13.00 la Tempulul Istoric Masonic din Str. Gramont nr. 3).

Sâmbătă de la ora 20:00 are loc şi cea de-a IV-a ediţie a Serii Culturale Europene; participă toate delegaţiile străine ale Marilor Loji, prezente la Conventul Marii Loji Naţionale a României (Hotelul Athene Palace Hilton, Sala Regina Maria)

Dacă lucraţi prin presă, ori aveţi acreditări nu ar trebui să fie o problemă.

Despre masonii români de azi vă promit ceva mai detaliat în perioada următoare. Un amic mason îmi povesteste că au crescut de la câteva sute de membrii la câteva mii. Poate ar trebui să ştim şi pe unde sunt plasaţi, cu ce se ocupă, ce vor ei… Fără paranoia gratuită.