Poftiţi la francmasoni!

Dacă vă pasionează subiectele legate de masonii români (inclusiv la modul conspiraţional precum pe amicii mei de la MISA), vă recomand o serie de evenimente care vor avea loc astăzi şi mâine.

Marea Lojă Naţională a României face un exerciţiu de transparenţă şi organizează o conferinţă de presă ocazionată de inaugurarea unui magazin masonic şi deschiderea oficială a Muzeului şi Bibliotecii Masonice a Marii Loji Naţionale a României şi a Centrului Regional de Studii Francmasonice Paris – Bucureşti (Duminică, 23 martie ora 13.00 la Tempulul Istoric Masonic din Str. Gramont nr. 3).

Sâmbătă de la ora 20:00 are loc şi cea de-a IV-a ediţie a Serii Culturale Europene; participă toate delegaţiile străine ale Marilor Loji, prezente la Conventul Marii Loji Naţionale a României (Hotelul Athene Palace Hilton, Sala Regina Maria)

Dacă lucraţi prin presă, ori aveţi acreditări nu ar trebui să fie o problemă.

Despre masonii români de azi vă promit ceva mai detaliat în perioada următoare. Un amic mason îmi povesteste că au crescut de la câteva sute de membrii la câteva mii. Poate ar trebui să ştim şi pe unde sunt plasaţi, cu ce se ocupă, ce vor ei… Fără paranoia gratuită.

Ultimele articole

Articole recomandate

18 Comments

 1. Cuvantul Domnului inseamna dragoste!
  Dragostea aduce cu sine pace si armonie!
  Asta inseamna invatatura Domnului!Dragoste!
  Dar in voi este numai ura si iubire de bani!
  Pentru bani oamenii sunt in stare sa-si vanda copiii!
  Pentru bani femeile se prostitueaza!
  Pentru bani se tin razboaie!
  Pentru bani oamenii traiesc in minciuna!
  Si orice ar fi,banul nu iti ajunge niciodata caci asa vrea satana sa controleze lumea: prin pofta oamenilor pentru bani si putere caci oamenii sunt in stare de orice pentru a dobandi aceste lucruri trecatoare si aducatoare de nenorociri!
  Francmasonii traiesc pentru bani!
  Si din cauza acelei cunoasteri de care zici tu Adam si-a pierdut locul in Eden unde avea tot ce ii trebuie de la Domnul Dumnezeu!
  Si crede-ma ca acele babe senile sunt placute Domnului si nu cei ca tine care se leapada de El!
  Domnul Dumnezeu sa-ti lumineze mintea ca sa te intorci pe calea cea buna si dreapta!
  Domnul sa va binecuvanteze pe toti!

 2. Este foarte interesant, interesante contrele irelevante pentru acest subiect, este putin de spus dar, foarte mult de reflectat asupra ceea ce suntem si cine suntem noi oamenii acestei tari, cu adevarat… Am zis!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.