PLIABILE VS LUMEA REALĂ – Galaxy Z Fold 4

Mi-am dat seama că uneori, atunci când facem review la tehnologie de top, la crema cremelor, putem fi puțin subiectivi. Eu și cu Radu ne entuziasmăm destul de mult la produse care credem că ne rezolvă probleme majore, pentru mulți alți utilizatori sunt niște gadget-uri scumpe și greu de explicat.

Acesta este și cazul lui Samsung Galaxy Z Fold 4, a patra generație de telefoane pliabile a producătorului, care pentru noi este un produs pe care îl așteptam de mai bine de șase ani, iar pentru ceilalți oameni este un telefon scump, greu de folosit și aproape imposibil de înțeles.

Da, este mai rapid, are o cameră mai bună, un display mai lat pe partea frontală, se închide mai bine, are un ecran mai mare, și în general specificații mai bune. Dar dacă îl arăți unui utilizator mai puțin pasionat decât noi, nu va da un galaxy A72 la schimb pe el.

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

  1. Salut George! Am facut upgrade-ul de la un S22 Ultra la Fold 4 si nu regret nimic. Din punctul meu de vedere, cei care spun ca inca nu este suficient de avansata tehnologia ecranului, ca nu merita investit atat intr-un telefon, ca nu are camera suficient de buna, ca este prea gros, etc., nu folosesc un telefon in acest range de pret pentru adevarata lui destinatie, care, dupa opinia mea este posibilitatea de a avea un office mobil la tine in buzunar, capabil sa ruleze toate task-urile ce in mod normal ar necesita dispozitive mult mai mari cum ar fi tablete sau chiar laptopuri. Din pacate majoritatea consumatorilor se concentreaza pe alte „features” cum ar fi gaming-ul sau fotografierea. Da, este ok ca un telefon sa poata rula cateva jocuri, sa faca poze clare, decente. Insa vrei ultra performanta in aceste domenii? Exista console si sisteme de gaming. Exista aparate profesionale de fotografiat. Haideti sa lasam smartphone-ul sa fie extensia noastra care ne permite sa fim mai productivi!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.