Piaţa second hand în pioneze – Rabla III

Vorba aceea veche: “Dacă pare prea frumos ca să fie adevărat, aşa este!” O tură prin târgul de maşini de la noi este genul acela de excursie în necunoscut. Într-o junglă ar suna a clişeu, dar cel mai bine se aplică în locul unde „leoparzii” au kilometraje de 77.000, 98.000, 104.000, 117.000 sau 134.000. Fiecare dintre acestea ireale. Teoria mea este că trebuie să le înmulţeşti cu π (pi), adică 3.14 ca să afli valoarea reală.

În locul acesta abscons revin de două-trei ori pe an ca la duşul rece de după saună. I-am spus amicului meu: “Mergem până acolo numai ca să te convingi că nu merită să îţi iei second-hand sub preţul unui Logan nou!”. Omul are 5.000 de euro în buzunar şi speră că mă înşel. Are nevoie ceva care să înlocuiască o SuperNova cu 240.000 de kilometri la bord, tencuită deja cu chit prin prea multe locuri unde ar fi încăput capul pisicii. (la PS – vă scriu şi bancul ăsta)… mai mult pe ProMotor.ro

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

  1. SALUTARE. GEORGE TE INTREABA CINEVA DACA AI CONDUS UN LOGAN PE DISTANTE MARI SA VEZI CAT DISCONFORT E LA SOFAT. INTR-ADEVAR PIATA SH DIN ROMANIA INSEAMNA SAMSARI CARE VOR SA TE PACALEASCA. CRED TOTUSI CA O MASINA DIN 94-99 ADUSA DIN GERMANIA E O MASINA BUNA. O MASINA CU CARE SA TE DESCURCI. MASINILE STRAINE FABRICATE 2000-2008 SA ZICEM, SUNT CAUTATE DE ROMANI IAR PIATA E PLINA DE ELE. E NORMAL CA UNII SA PROFITE DE LUCRUL ASTA SI SA INCERCE SA ITI IA BANII CU ORICE PRET. EU AM O SUPERNOVA CU 85.000 KM LUATA SH MANA A 3 A. PARE GREU DE CREZUT CA ARE ASA PUTINI KM, DAR NICI EU SI NICI CEILALTI NU AU PREA FOLOSIT-O. IAR ASTA M-A COSTAT. A STAT PARCATA IN CONDITII NU TOCMAI BUNE IAR REVIZIILE NU AU FOST FACUTE LA TIMP. AM BAGAT CEVA BANI IN EA. IN FINE A FOST GRESEALA MEA CA AM CUMPARAT-O. PIATA ERA PLINA DE SUPERNOVE LA ACEEA VREME, ADICA ACUM 4 ANI.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.