Philips The One – Best Buy SmartTV cu Android

Acesta este un Philips Performance Series – 55PUS7304, televizorul la care trebuie să te uiți când vine vorba de Smart TV-uri cu Android. A evoluat foarte mult acest sistem de operare în ultima vreme, și nu doar că merge ”bine” excelează la anumite capitole pe care nu le pot atinge alte televizoare.

În primul rând merge foarte bine căutarea vocală mai ales pe YouTube. Chiar și în limba Română, dacă nu ai filtru recunoaște chiar și cuvintele mai puțin frumoase. Nu îl învăța însă cu prostii. Meniul este extrem de rapid și ușor de înțeles și organizat, și este mai simplu ca niciodată. Slavă Android-ului 9 cu care vine deja preinstalat. Verifică totuși dacă nu ai vre-un update, vin din ce în ce mai des. Google chiar depune eforturi mari în această direcție.

Acum, acest Philips The One, adică seria 7300 este situat undeva în gama Mid-High. Adică este un Smart TV 4K UHD, cu un panou de cea mai bună calitate de tip IPS, probabil de la LG pentru că se înțeleg foarte bine, și pentru cei aproximativ 3000 de lei la cât se găsește acum pentru diagonala de 55 de inci nu ai ce să îi reproșezi. Chiar nu ai. Se vede bine, se aude bine, are o conectivitate excelentă. Apropo de asta, Bluetooth-ul de pe el merge cu boxe, căști și chiar și controllere de PlayStation 4. M-am jucat Asphalt direct pe televizor și este o revelație. Am început apropo să instalăm deja pe el și alte jocuri, nu ne-am putut abține.

Pontul cel mai bun va fi probabil de Black Friday, când se va găsi la un preț semnificativ redus. Fii cu ochii pe el dacă nu te tentează acum.

Ultimele articole

Articole recomandate

24 Comments

  1. Buna ziua,

    Am achizitionat acest produs si are vigniette vizibil in colturile de sus si pe margini daca privesti un pic din lateral. Este normal sa fie asa?

    Va multumesc!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.