Philips Hue acum funcționează și pe PC, și cu Razer!℗

Știi deja că sunt super entuziasmat de tot ce înseamnă becuri conectate și orice fel de gadget pentru casă, desigur conectat. Mi-a plăcut de mult sistemul inteligent de becuri de la Philips și m-am entuziasmat și mai tare când am aflat că au lansat aplicația și pentru PC. Așadar, nu trebuie să mai ai neapărat un televizor cu Ambilight pentru că poți pune laptop-ul în fața lui, becurile conectate prin toată casa, și ce culoare are imaginea de pe ecranul laptop-ului vor avea și becurile din casă. Pe același sistem, culoarea din stânga ecranului merge la becurile din stânga, și ce din dreapta la cele din dreapta.

Merge chiar și cu muzică apropo, și ține cont și de volum. În funcție de melodia pe care o rulezi pe laptop și de volumul acesteia îți va face o mică discotecă cu becurile Hue. Eu nu pot decât să încerc să îmi imaginez cum vor clipi dacă ai de exemplu o conversație aprinsă cu șeful sau colegii pe Skype. :)

Ah, era să uit, dacă ești fan Razer Chroma să știi că sistemul este compatibil și cu acesta. Pur și simplu preia informațiile de la software-ul Razer Chroma și transpune aceleași culori pe becurile Hue.

Ultimele articole

Articole recomandate

3 Comments

  1. Suna si arata interesant dar pretul exagerat de mare si nejustificat le tin departe de amatorul mediu de gadgeturi din Romania. O alternativa buna, cel putin pentru mine ar fi Xiaomi Yeelight, care nu are nevoie de bridge si este compatibil si cu google home sau alexa.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.