VIDEO Peugeot 208 – Noul 206!

E mică, sexy și rulează chic pe șosea. Are un bord ciudat și un volan de jucărie. Se conduce ca un Peugeot dar arată ca o mașină japoneză. Motorul are rădăcini americane și cutia este sută la sută franțuzească. Și mai e sistemul multimedia franțuzesc, la fel de simplu de utilizat ca un patent cu trei mânere.

Acolo sus, pe podiumul clasei mici e cot la cot cu Renault Clio 4. E o idee mai confortabil 208 decât Clio. E și normal. Deși satisfac aceleași nevoi, ambele încearcă să atragă clienți diferiți.

Ultimele articole

Articole recomandate

52 Comments

  1. Marian, daca ai fi la fel si cand faci testele impreuna cu George sunt sigur ca nu ar mai comenta nimeni nimic. Mie unul imi place cum prezinti tu singur, sper sa o faci la fel si cu George.

  2. Imi place masinuta asta, insa cel care a facut testul a gresit cu doua chestii, cu una chiar a insistat de doua ori: masina nu are trapa panoramica, ci plafon panoramic. E o diferenta, plafonul panoramic nu se si deschide… practic e doar sticla sau plactic care dau o mai multa luminozitate si o senzatie foarte placuta in masina. Si a doua chestie, probabil ca individul cand a amintit de compacta lui Peugeot se refera la 308, nu la 307. Cred ca ar fi mai echitabila o comparatie cu compacta lui Peugeot care a aparut in 2007 daca nu ma insel (308), decat cu generatia imediat anterioara prezentata in 2001 si proiectata undeva in 1999-2000.
    In rest, ma uit cu placere la materialele voastre si mai mereu sunt de acord cu voi. Drumuri bune!

  3. Dilema mare….peugeot 208 1.2 vti (82) sau renault clio 0.9 tce? Exteriorul lui clio e cel mai mare atu, motorul mi se pare mai putin rafinat (dar suficient de vioi pt caroserie), iar interiorul destul de slab calitativ. Cel mai mare atu al lui 208 e interiorul, motorul e ok, exteriorul ok. Urmeaza sa cumpar una dintre ele, dar mi-as dori sa mi le permit pe amandoua :))

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.