Patru minute despre nuci

Nu l-am mai ascultat de ceva vreme așa cum se cuvine. Mereu apare o urgență, o problemă de serviciu. ”E urgent? Te sun eu mai târziu.” Și uite așa trece câte o zi, două, patru. Dar timpul nu va avea mereu răbdare. Așa că încerc să îmi fac timp să îl cunosc mai bine pe tata. Un om plin de o înțelepciune nativă șlefuită într-o viață muncită. De data aceasta mi-a povestit ceva despre nuci. Poate nu ți se pare importantă discuția dar eu cred că are tot ce îi trebuie ca să se califice oricând la un premiu neinventat încă.

Ultimele articole

Articole recomandate

30 Comments

  1. Fac 2 vizite pe an in Romania, si imi e din ce in ce mai greu sa ma reintorc in Europa de vest,unde locuiesc acum.Motivul?Parintii,desigur.Se rupe ceva in sufletul meu de fiecare data cand plec,cand ii parasesc,pe ei si oraselul meu natal.

  2. Mi se pare foarte frumos gestul, ajungem mereu sa nu le acordam un minim de atentie si cand reflectezi putin, iti dai seama ca nu vor decat sa te mai auda , pur si simplu o discutie banala , pt noi, este suficient pentru ei, si o bucurie.Imi place mult poza, presupun ca e facuta cu aceeasi camera.

  3. George,ai reusit sa ne atingi la coarda sensibila,cum ziceai undeva mai sus,si prin comentariile celor care au vazut filmul.Dorin,cu piesa trimisa,m-a facut sa duc mana la ochi

  4. Cu acest film ne-ai aratat din ce oameni te tragi si de ce esti un om bun… Cu siguranta nu putea iesi altceva din astfel de oameni plini de invataturi frumoase. Multumim frumos pentru filmulet, La multi ani si multa sanatate!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.