(P) Mai mult video HD prin Supernet 4G+​

ce inseamna carrier aggregation

Scriu de la Berlin, Germania în acest moment unde internetul pe mobilîncă se măsoară în kilo pe secundă. Nu pot vedea în metrou sau la terasă mai nimic de pe facebook sau insta, ce să mai spun de Skype ca să pot vorbi cu fetele mele. Pe telefon îmi apare iconița E și… mi se face dor de casă. Acasă, în România, îmi pot face treaba de oriunde pentru că suntem binecuvântați și răsfățați cu viteze mari iar asta e de importanță capitală pentru video, mai ales HD. Să îți explic.

Tot mai des vedem lângă numele rețelei iconița 4G iar de acum 4G+ iar asta e o revoluție. Prin 4G+ e ca și cum ai fi pe WiFi-ul rapid de acasă. Viteza e mare dar și conexiunea instant. De aici și creșterea consumului de video de la noi. În fapt, eu pariez pe o explozie în acest sens. De aceea mi-am upgradat și eu în această vară toate camerele cu care filmez la 4K. Cu toții avem așteptări mari de la „cum se vede” iar operatorii trebuie să țină pasul.

De aceea felicit Vodafone Romania care tocmai a anunțat că are de acum o retea 4G+, prezentă în București, in cele 41 de reședințe de județ din țară și în alte 330 localități. Cea mai bună rețea pentru video HD pentru mobil este 4G+ așa că timp de o lună, între 5 septembrie și 5 octombrie, toți utilizatorii Vodafone din Cluj-Napoca și Iași beneficiază de trafic nelimitat, gratuit, oriunde în orașele respective, prin noul concept 4G City.

Rețelele 4G+ sunt cele mai avansate disponibile în acest moment. Cu ajutorul unui smartphone sau modem de generație nouă poți accesa internetul de acum mai ușor în special în aglomerările urbane. Timpi de răspuns ai rețelei de la câteva milisecunde și viteze maxime comparabile cu Wi-Fi-ul de acasă.

Nu știu dacă ai văzut reclama, dar spotul cu Titi Aur și Cabral mi se pare curajos. Încă nu m-am decis dacă eu aș fi în stare să urc în dreapta. Tu ai face-o?

Ultimele articole

Articole recomandate

8 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.