Oral-B iO Series 9 – Dă-mi voie să îți explic

Oral-B iO promite să fie cea mai revoluționară periuță de dinți din toate timpurile. Hai să vedem ce înseamnă aceste afirmații și de ce cred că au reușit să construiască cea mai avansată unealtă de îngrijit și susținut igiena orală.

În primul rând nu este vorba despre periuța de dinți, ci despre cum ne ajută să ne schimbăm obiceiurile puțin greșite în ceea ce privește spălatul pe dinți. Știm cu toții că două minute este ideal să îți periezi dinții, dar poziția în care ții periuța, nivelul de presiune aplicat pe dantură și pe gingii, sau faptul că insistăm prea mult într-o anumită zonă și omitem alta poate mai importantă sunt niște minusuri care trebuie eliminate.

Acesta este rolul unei periuțe electrice inteligente, să te ajute să controlezi mai bine toate aceste variabile, te ghidează cu ajutorul aplicației prin Bluetooth, îți spune câtă presiune aplici cu ajutorul senzorilor sau când ar fi cazul să treci și pe interiorul dinților cu procesul de periere. Diferitele tipuri de vibrații și cele două variante de capete de periere fac diferența și în funcție de cât de sensibili sunt dinții sau gingiile tale.

Faptul că are un display OLED color, ajută la o interacțiune mai personală și mai dinamică cu dispozitivul. E util mai ales pentru cei mici care fac diferența mai bine între un Happy Face Emoji și un Sad Face Emoj și vor fi și mai motivați să se perieze corect.

Între Oral-B iO și generația anterioară sunt câteva diferențe notabile. iO este sensibil mai silențioasă, transmite vibrații mai puține către capul de periere și asta datorită tehnologiei diferite. Nu mai eixstă o legătură mecanică între cele două ci una magnetică. Impulsurile de la motor sunt transmise diferit către cap, de aceea nu vor fi compatibile. În plus, diferă atât design-ul cât și funcțiile disponibile pe mânerul periuței, iar despre toate acestea îți povestesc în clipul de mai jos.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.